Time for update! Graduation hat party, fishing and prom!

Inte hunnit updaterar. Haft så grymt mycket och göra så har inte hunnit updatera.

Onsdags var det ju mösspåtagning, var igång rätt tidigt och kom hem rätt sent med en del missöden som vi inte pratar om :)

Torsdag var man uppe tidigt och hem klockan halv 9 och lagade mat för var så sjukt hungrig. Min student mössa var även lost när jag vaknade men hittade igen den rätt fort. Fast det var ju en labyrint! Klockan 12 träffade man pappa på PO's sport och fiske för att köpa lite blänken och grejor för att senare åka och flugfiska samt kasta lite :)

Fredag var jag chaffis och hade sista skoldagen på gymnasiet

Lördag var det bal!!!!!! grymt roligt med härliga människor =) förfest hos mig för att sedan åka till södra berget =) Helt underbart var det. Pappa hade fixat partytält och grejor åt oss för att det var så sjukt varmt så vi kunde ju knappast sitta i solen!

Bilder från alla dessa bravader kan ni hitta på facebook ;) fast en bild kan jag ju bjuda på =)



Lite  fiskebilder kan ni få se med :)


jag flugfiskar ;)


Joel, jag och sebbe :)

One step at a time

Ett steg i taget, eller hur? Idag sa jag iaf blankt nej :) gav inte med mig heller, jag känner att jag ville bara säga JA men jag kunde inte. Vad är det som driver  mig in till detta nej? förmodligen andras kommentarer som jag inte ska bry mig om igentligen! Nu gäller det väl bara att kunna säga nej till allt annat med!

Men det sjuka är att ju mer tid det går ju bättre blir det och roligare dessutom.

När jag tänker efter så sa jag ju faktiskt nej till två saker idag, bra jobbat veronica! Men fan vad jag ångrar mig nu i efterhand :/

3/9-00 KL.21:11

Hallo Hallo!
Idag har jag, mamma och Andreas varit på OBS! och köpt stövlar tills imorgon, då ska klassen på läger.
Mamma, pappa och jag har varit ute och gått till Kjell och Carina för att vi skulle lämna tillbaka det. Jag tror det var modemet. Farmor och Jimmy har varit hos oss.
Andreas och jag har sett en dvd film som var sorglig. Den hette Armagedon.

God Natt

28/7-00 KL.21:42

Hallo!
Idag har Andreas fyllt 20 år.
Av mig fick han en kaktus av mamma och pappa fick han en dvd film och byxor, han har fått annat förut. Av andra fick han vin, pengar, presentkort, blommor och annat. Han vart glad över sakerna ni vet väl att han är min brorsa.
Nu ska jag fortsätta festa,

God Natt

27/8-00 KL.21:32

Tjenixen pixen dagboken!
Det har varit en helt vanlig söndag förutom att Andreas fick uppvaktning idag istället för imorgon då han fyller år, då gedde jag min present också, mamma och pappa gjorde också det.
Han fick blommor, Tacos fat, Tacos bestick, en kaktus, godis, dvd skiva och pengar.

God Natt

26/8-00 KL.21:00

Tjenixen pixem!
idag har jag varit på stan med mamma och köpte en kaktus åt Andreas för att han fyller år på måndag. Han ska få en tavla som det står Andreas på men affärn hade stängt.
Jag har varit med Emma också.

25/6-00 KL.22:18

Hej!
Idag har jag haft hemkunskap, kulturbladet mm. på hemkunskapen fick vi lära oss att göra fruktsallad.
Mama är på en krog så pappa, Andreas och jag har varit och köpt frukt så jag kunde göra fruktsallad, chips och dricka. Vi hyrde en film också den var jätte bra och rolig. Den hette bigdad.

God Natt

weakness

Skulle bli en lugn hemmakväll för mig idag, och det vart det iaf inte kan jag ju lova, kom nyss hem jag! Nu blir det en massa gamla dagboksinlägg eftersom Betty så gärna vill läsa ;) efter detta så bered er på äventyr mina vänner!

what a night!

Jaa vilken kväll, klockan 8 typ träffade jag niklas, erik och robin. Vi åkte hem till erik och spelade tv-spel, NHL jag tyckte jag faktiskt var ganska duktig för att vara första gången för mig =) Efter att jag varit där ett tag blev jag så grymt trött så jag åkte hem och tror tom jag somnade till ett ansvnitt av Medium. Klockan 12 ringer telefonen och då var jag iväg igen. Nu är man hemma och har fikat lite och haft ett långt samtal med mammsen. Pratglad var hon så här mitt i natten! Nu blir det till att se klart medium som jag somnade ifrån sist och kanske somna in igen :) Måste ju upp tidigt imorn på skolan!

Later

Mowing the lawn

Kan börja med att berätta mina bravader igår. Jag sov till typ 2 som vanligt sedan var jag ju hos min lille kusin som fyllde år. Jag var på bio med Lukas och såg wolverine, grymt bra var den :)! Sedan hade jag ju lovat att jag skulle hämta Ronja på fest i kovland så jag åkte dit. Där slutade det med att jag vart kvar ett tag då jag träffade några igenkända ansikten. Klockan 1 beslöt vi oss för att dra på max och tobbe följde med också =) på timmervägen såg jag peter med hans securitas bil så då blev det lite racing fram till birsta ;) där ville han in på motorvägen och fortstta tävlingen fast jag var tvungen och plocka upp några i ljusta så han följde efter en till bit och fortsatte racingen slutade med att jag var först iaf! Kom hem runt 3 typ men somnade fem

Idag ringde niklas och väckte mig klockan 12?! fattar inte folk att man kanske sover då. Iaf har jag varit uppe sedan dess och gjort en del nyttiga saker som tex klippt gräsmattan och skrivit klart mitt föredrag jag och sandra ska hålla tsm imorn!

nu blir det en liten biltur

Over and out

Singing that melody!!!!

Fick nyss veta att Swingfly ska vara studentfesten på stadshuset 11/6 :D troru jag är lite glad eller!?

 

Yesterday

Igår köpte jag och anna baby present åt daniel och petra =) det var det som var den stora grejen som hände igrå morse när jag var så nervös! Men allt gick bra och en liten pojke ploppade ut, en liten Neelix så idag ska vi hälsa på han :D kan knappt vänta vill åka nu!

Igår bjöd anna mig på tacos =) mums det var gott!, sedan hämtade jag upp niklas och erik och vi åkte runt alnön en sväng sedan hem till erik och såg nån film och spelade tv spel? haha efter det åkte jag till marre :D där var anna, jonte och sebbe med  så satt där ett tag men kände att jag höll på att då för jag var så sjukt trött så jag åkte hem 1 typ.

Nu ska jag kolla på medium som jag tankat hem, och ghost whispers :D sedan ska jag till min kusin som fyller år med ;) och där kommer jag träffa min kusin som inte är min kusin :O

Big thing happens :D

Nu så :D Glad som en struts är jag nu! Allt verkade gå bra :) Nu blir det till att träffa Anna på stan och köpa present :)

Nervous so nervous

Jag kan inte vara hemma, kan inte still, jag har inte tålamod för sånt här! Nervös är jag med!

leaving tomorrow?

Har starka planer på att resa till gbg imorn, lite impuls sådär. Ska kolla med mamma när hon vaknar om hon kan paya en resa åt mig. hoppas hoppas hoppas


Sist jag var i Gbg och fick vänta medans andreas provade dussin med kläder

Miss you!

I 13 minuter och 44 sekunder fick jag prata med min elin idag :) Det var en av dom längre konversationerna jag haft med henne under en längre tid. Ju mer jag pratar med hon desto mer saknar jag henne :( fast nu kommer hon ju hem snart men jag hade så gärna vilja åkt och hälsat på henne där nere! Träffat henes vänner och allt. Jag har hittat tiden nu, helgen efter studenten, men kan nån bidra med ekonomin??
Mamma vägrar ju betala tydligen, hon säger att jag är så dyr. Hon säger att sammanlagt  har jag och andreas kostat 20 000kr (varar jag 9000) den här månaden men det tror jag ju inte på, vad har jag gjort då?
Elin och jag hann även med lite minnesprat, hur vi gjort allt tsm, hur mycket vi upplevt och så mycket mer som vi ska göra tillsammans. Går inte ens beskriva alla roliga minnen jag har med den tjejen alltså! Hon är verkligen det bästa jag har :) sedan berättade hon ju också vad hon skulle gära idag och vad hon gjort nu, hahaha så sjukt coolt!


Till Elin:
Du verkar verkligen leva livet just nu, att du kommer hem den 10 för min skull så att du kan komma på min student gör mig bara för lycklig. Vårat samtal idag gjorde inte bara min dag utan min vecka! Var verkligen härligt att få prata med dig så länge för en gångs skull, fast nu har du väl slut på pengar på din mobil snart skulle jag tro! Jag saknar dig och dom 20 dagarna som är kvar tills du kommer hem kommer kännas allt för lååååånga! Älskar dig min vän <3


Over and out

Sober night at the club

Min onsdag kväll
Har haft väldigt trevligt ikväll må jag säga! Jag skrev klar min filosofiuppsats 22:26 och då var det ju för sent för utgång, tänkte jag ja!

Jag, Amanda och carro åkte in på stan en sväng. Jag tänkte att vi bara skulle gå runt och kolla lite men vi bestämda oss för att gå på studentfesten på oscars. Jaha, tänkte jag, betala 100kr och gå in nykter hur kul kommer det bli lixom? men hade grymt skoj! träffa många som jag inte träffat på länge b.la tobbe min barndomsvän =) Och sedan så blev jag lätt irriterad på många fulla människor som pratar högt och är jobbig fast alla som jag träffade och kände var så klart helt okej ;) Sedan tycker jag ju heller inte om när okända människor går och tafsar på en, när man är full kanske man inte känner det eller orkar bry sig men jag gav han en öronfil iaf! Jävla äckel.

Det var ju inte bara jag, amanda och carro som var nyktra. Jenny var också där nykter så hon bjöd mig på en alkoholfri drink kvällen till ära =)

Runt 2 slaget skulle Jenny hem så jag liftade med henne till bergsåker. Väl hemma åkte jag till baka till Oscars och även denna kväll träffade jag peaksimon :) fast han är ju inte peaksimon mer utan mer skatesimon skulle jag vilja påstå.  Först tyckte han att det var konstigt att jag var nykter och dansade? haha det ver lite roligt men sen  så ville  han hem så jag var så snäll och körde hem honom, och shit vilket hus han bodde i, sjukt snyggt!

Påväg in  mot stan igen så ringde jag mandis pandis och frågade om hon ville lifta med till bergsåker och det ville hon det. När jag var inne i stan ville hon vänta kvar lite längre så jag gick in en sväng till på Oscars. Där dansades det lite till  till klockan blev 3 och det var dags att ta sitt pick och pack och dra. Carro åkte från Oscars redan halv 2 tro så jag och amanda tog oss en sväng till max där jag köpte lite föda och sedan fick amanda köra några av hennes kompisar med min bil innan vi åkte hem :)


Så såg min härliga onsdag kväll ut och det var faktiskt en av mina top 10 kvällar :) nu blir det till att se min favoritfilm transformers <3 kände att det var ett tag sedan nu!

Puss och adjö

jealous!

Kul att jag nyss fick sms av elin som sa att hon skulle gå på stranden! Sjävls sitter man i kalla blåsiga sundsvall och kämpar med en bokredovisning på spanska!


Skicka mig till sommar,sol, värme och en strand som denna vackra dag på tranviken!

Thumbs up

Hyllar härmed min käre vän anna som så flitigt kommenterar mina inlägg! Det vill vi se mer av och med mer variation på människor, inte för att du inte duger anna men ju fler kommentarer desto roligare blir det ju att skriva! Sedan en fråga till er: mina gamla dagboksinlägg ska jag fortsätta med dem eller är det bara onödigt? får itne så mycket positiv respons på dem, men kanske är lite tråkigt nu i början av dagboken men jag lovar att det händer mer och mer ;)

Iaf så fick jag G- på mitt prov imorse och jag är överlycklig över det! :D pluggade ju inte som sagt så mycket som jag tänkt göra inatt.



Det var iaf en fin soluppgång imorse :) det var värt att bildsättas

My economy is looking upwards

Min mobil ringde nyss, hann inte svara. Jag satt och övervägde länge om jag skulle ringa upp nummret eller inte, kollade på hitta.se och det fanns inte med där. Men jag tog mig till mods och ringde upp och det var min nye chef som ringde. HON HADE MER JOBB ÅT MIG :D hon hade fått ett avhopp och då skulle jag få gå in på det schemat och det täckte hela semesterperioden så gissa om jag är glad nu! Egentligen skulle jag ju vara timmar anställd men det här var ju ännu bättre. Känner en så sjukt härlig lättnad. Äntligen något positivt i all denna press och detta dåliga humör. Blev genast mycket piggare med!

Så i sommar är man vårdbiträde på lindården i Haga =)

Min snygga outfit förra sommaren som vårdbiträde på granlunda ;)

Looking backwards

Åter igen kan jag itne koncentrera mig på pluggandet. Fick nyss sms av min vackra vän elin med, måste erkänna att det är höjdpunkten på dan då man hör ifrån henne, och det glada humöret man blir på sitter i länge.

Tänkte iaf visa mina goda basketkunskaper också, den är lite sne men det får ni leva med! Så nu kan ni även förvänta er lite videoklipp från mig framöver ;)


Believe that dreams come true every day, beacuse they do

Vad tycker ni om min nya design då? Själv tycker om den fast den är inte riktigt klar än, men vi tackar bror på hjälpen iaf! Tycker sommaren börjar krypa närmre så ville ha lite sommar inspirerat :)

Såg sista avsnittet av One tree Hill förut :( tråkigt att det är slut men måste bara säga att det var ett av det bästa avsnitten som gjorts i alla 6 säsonger av One Tree Hill. Så fruktansvärst känslomässigt, var längesedan jag grät 41 minuter i sträck och kan lova att från första sekund det bröjade från det att avsnittet slutade satt jag här alldeles ensam och snyftandes. Fast blir lite arg med, varför ska alla vara så elaka med Dan Scott? Han försöker ju vara en bättre människa och han är jätte snäll men alla är svin mot han så han mår bara ännu värre. Det är en sak det hade kunnat förändra faktiskt, jag tycker om Dan! innerst inne är han ju en snäll människa. Känns ledsamt att serien är över, det var trots allt den som inspirerade mina planer att plugga i USA ett år.
Every great story has an end. Belive that dreams come true every day, beacuse they do!

Nej nu är det slut med trams, back to business! Fast har en sådan fruktansvärd huvudvärk! Kan vara för att jag sovit ca 3h sedan jag vaknade 9 i måndags men samtidigt är jag för lat för att gå och ta en huvudvärkstablett, fast är väl så illa tvungen nu känns det som.

Det går inte en dag utan att jag tänker på USA och hur mycket jag saknar min tid där

23/8-00 KL.21:21

Tjenare tjenare dagboken!
Idag har jag haft matlagning vi fick lära oss att göra varma mackor det var kul.
Jag ahr haft musik också det var inte lika kul.
När jag hade namnsdag fick jag en kjol och ett pennfack.
Madonna hette Veronica, det finns 91126 st som heter Veronica.
Jag hade namnsdag den 17/8-00.

God Natt

22/8-00 KL.22:29

Hej kära dagboken!
Hmmm... det låter lite bättre.
Jag har haft en helt vanlig skoldag, jag har haft slöjd, idag har jag syslöjd.
Vi fick spola på symaskinerna också ville hon kolla att vi kunde sy och det kunde vi ju.

God Natt

21/8-00 KL.21:05

Kära dagboken, hmm..... det lät inte bra.
Första dan på skolan var jobbig, jag var sååå trött.
Jag fick veta att vi skulle få en norrman till gympa lärare.
I kulturvalet fick jag Kulturbladet och i elevens val fick jag matlagning.
Jag har varit med Linus och Emma idag.

I love you too.

För er som inte sett det senaste avsnittet av gossip! GÖR DET! Tänk om det kunde finnas en Chuck Bass åt mig någonstans där ute? Vart är du min älskade? Jag är kär!

Min dag såg ut enligt följande:
09:00 har då lyckats sovit 3h,
09:50 har då legat och snoozat klockan men mamma ringer och väcker mig
10:00 ligger fortfarande och halvsover, vår hyresgästs larm går på på hans HD och jag ligger och funderar länge om det var en fågel som tjöt men sedan när jag kollade ut genom fönstret insåg jag att det var hans motorcykel. Då var jag ju uppe
10:10 tar på mig ett par mjukisar och åker till skolan (jag börjar alltså 10:10)
10:25 är på skolan och tänker "helvete nu är jag sen" men det visade sig att jag inte hade något matte
10:30 åker hem
10:45-12:10 gör spanska
12:10 åker tillbaka till skolan för att ha filosofi
13:30 Hemma igen och lagar lite mat åt mig själv
14:00 Ser Gossip girl
15:10 åker till träningen
15:30 har löpträning, jag och joel gick hela vägen tillbaka för vi pallade inte

Sedan kommer en liten bildhistoria om vad som hände senare


Amanda tog körkort :D


Och jag var nog lika glad som henne :)


Sedan hade jag ju lovat min yngste vän och lillasystern jag aldrig fick att kolla på hennes fotbollsmatch (det är hon som försöker sno bollen, hon gjorde en hel del bra saker under matchen faktiskt)


När jag kom hem hade pappa gjort en fågelskrämma


Jag tror min far har lite att göra, han satte iaf upp den och mamma skämdes och vill att han ska ta ner den. Inte för att jag förstår varför han satte den där han gjorde det finns ju inget där som fåglarna äter. Hade varit bättre om han satt det i grönsakslandet, inte för att jag tror den kommer skrämma iväg några fåglar.



Vad som händer nu är upp till ödet. Men känner att det kommer bli en lång natt med hårt pluggande inför Nk provet imorgonbitti!

Over and out for now


Can't sleep

Nu har jag skrivit 641 ord till min filosofi uppsatts :) med dubbelt radavstånd och styckeindelning blir det lite mer än 2 sidor! YAY nu försöker jag bara övertala storebror att göra min lyrikanalys men han verkar inte värst pepp på det =/
Sedan funderar jag på om det ens är någon idé om jag går och lägger mig, nu när jag väl har kommit igång med min uppsats är det väl lika bra jag gör klart den! Eller tänkte göra klart lyrikanalysmomentet sedan för den "ytterligare fördjupningen" vänta, kanske kan göra den imorn på lektionen.


Är inte minsta trött heller, har ju vänt på dygnen så pass mycket. Tror jag gått och lagt mig när solen gått upp i ca 1 vecka sedan har jag ju sovit på dagarna så inte konstigt att jag inte är trött egentligen. Men soluppgången är så fin! Jag har aldrig tänkt på det förut men tror det är den mysigaste tiden på dygnet :)  fast idag verkar det vara så mulet ute så den syns inte :/

Nu har jag iaf gjort mitt favoritmål! Peanut butter jelly sandwish :) mums mums nu blir det till att äta sedan fortsätta mina studier!


Long nights and short days

Jag har iaf vänt på dygnen rejält, fast känner på mig att det kommer inte bli så mycket sömn nu förren på torsdag.

På onsdag gäller följande:
8:30 Naturkunskapsprov
10:00 Lämna in projektarbete
15:30 Bokredovisning på spanska samt inläming av frågor angående boken
22:00 Lämna in filosofiuppsats angående Existentialismen – modernisternas filosofi ca3-5 datorskrivna A4 (max 2500 ord)
22:00-03:00 Studentfest

Vad har jag gjort?
Inte pluggat till Nk
Är väl rätt klar med projektarbete, ca 2h arbete kvar på det
Gjort ca hälften av frågorna till spanskaboken men inte börjat på redovisningen
Skrivit 90 ord till filosin
Inte införskaffat mig varken biljett eller alkohol till studentfesten

Så man kan ju säga att jag har fullt upp kommande dagar, plus att imorn har vi träningen mellan 15:30-18:00 så måste hitta på något och förklara för Rikard (tränare) att jag kan inte vara med =/

Så här ser vårat vardagsrumsbord ut för närvarande, papper papper papper och jobb jobb jobb

20/8-00 KL.21:26

God kväll dagboken!
Idag har jag varit på marknaden, jag köpte ett troll, mamma köpte en trä sol, en lila duk, örhängen med en sol på också örhängen med teateransikten på och med en g-klav åt mig.
Imorgon börjar skolan, inte för att jag är glad, jag kommer att måsta vakna klockan 7 varje morgon.

God Natt

19/8-00 KL.00:14

Hej dagboken!
Idag var jag på marknaden en stund, då köpte jag örhängen och 28 järnarmband fast ett har försvunnit så det är bara 27 st. Vid halv 7 tiden kom Jimmy och hämtade mig och lämpa av mig hos Katharina som har främmande. Det var Emma som var 2 år och hennes mamma Nettan som kommer från stockholm, Emma är kusin med Jennifer och Nathalie. Mamma och pappa kom och hämta mig klockan 12.

God Natt

Mad

Hatar nyfikna jävlar som inte kan hålla sig ifrån saker och ting!!! Får man ha lite privatliv kanske?!

Happy happy sunday :)

Ronja ringde och väckte mig två, blev väl itne sådär jätte glad men var väl ändå dags att kliva upp. Var lite rastlös sådär på morgonkvisten så bestämde mig för att ta tag i saker och ting och tvätta bilen, vilket pappa tjatat på mig i flera dagar om eftersom JAG tydligen hade smutsat ner den så mycket. Men se så fint den blänkte då jag var klar!



Sedanfick jag mycket oväntat besök! Min gamla vän Emma kom förbi med sin baby :D gud så glad jag blev när dom kom jag bara sprang upp till lillen, oh så söt han var lille ludvig :) tänk lixom, emma som jag vuxit upp med har skaffat baby, vi skulle ju skaffa  barn tsm :(





Pappa har nämnligen köpt ny kamera (eftersom när jag var på krogas med den gamla så blev den stulen) så ni kan ju vänta er mer bilder på bloggen nu (Y) :)
På kvällskvisten så tog jag och for iväg till marre och kolade in hennes nya lägenhet, och alltså shit vilket läge och vilken bra hyra. Nu är jag avundsjuk som fan, jag vill flytta hemifrån :(


Mamma hjälpte mig med projektarbetet lite medans jag spelade lite vackert piano för hon, försöker lära mig hela für elise utan felfritt så ska jag få 1000:- av pappsen ;)





Over and out :)




Just det glömde bort en sak, ringde ben idag också för jag skulle fråga vilket datum studenten är där eftersom jag ska skicka lite presenter och täntke överraska dom. Så var det hans nya flickvän som svarade, säkert bara för att markera som emelie sa! Men han var iaf lika glad och trevlig som vanligt haha ;P förstår faktiskt inte varför jag ville göra slut med han egentligen :( det finns inte många som är lika perfekt som han var, världens gulligaste och jag var bara elak


17/8-00 KL.21:41

såg att jag hade hoppat över ett inlägg

Tjenare!
Idag så kom inger Ö och hämta mig klockan halv 12, vänta jag måste vässa pennan.
Sådär, Inger är mammas brorsas fru. Inger skjutsa mig till stan där vi mötte mamma dom skulle löpa en 40års present åt Lena jag berättar med om Lena sedan. När vi satt på fiket ringde Katarina då frågade hon om jag ville följa med dom hem dom var på stan. Jag kunde ju inte säga nej, jag var där till åtta.

I love the sun

Jaha då är man hemma igen efetr lite svarttaxi körande. Var meningen att jag bara skulle hämta micke, jens och malin på stan och köra hem dom men när vi stannade på big boy där för lite mat träffade jag på min kusin Jessica som också skulle hem. Eftersom hon och hennes kompis skulle längre bort än matfors så tyckte jag synd om dom om dom skulle ta taxi för det är ju svindyrt så erbjöd jag mig att köra hem dom. inte trodde jag att det skulle ta över 1h fram och tiillbaka men men :P Träffar bara Jessica och hennes syster Camilla på mormors årliga middagar så det lite kul att träffa hon utanför den också ;)

På Big Boy träffade jag även Betty och fick prata lite gamla minnen och vise versa vilket var väldigt trevligt, synd att vi bara träffas under så konstiga omständigheter som på big boy och krogen!

Näe nu är jag aldeles för pigg för att sova så nu blir det ett till gammalt dagboksinlägg och en film =) Push tror jag bestämt att jag ska se!

18/8-00 KL.00:18

Hej svejs dagboken!
Idag har jag varit på marknaden, den öppnade klockan fem.
Jag köpte en väska, mamma har en likadan.
Jag åkte karusell, den hette musikexpressen.
Jag gick med Sanna och Carro på marknaden. Sanna är Simons storasyrra och simon är Kjell och Carinas son och Kjell och Carina brukar vi åka på semster med.
God Natt

16/8-00 KL.22:26

Hej dagboken i dag så  har jag varit och badat med angelica utan föräldrar på sporthallen vänta jag måste gå och hämta ett glas vatten.
Sådär, mamma skjutsade mig till kiosken där fick jag en tidning som heter Story och en mjukglass för mamma skulle gå ut och gå med Kerstin. Pappa skulle komma hem kvart över sju men kom hem tjugio i sju. Andreas var och spelade pingis. Nu ska jag gå och borsta tänderna.

Eurovision song contest

Blev ingen utgång idag heller, förstår inte vad det är med mig är inte ens minsta sugen på att gå ut längre :S kanske pågrund av min tuffa vecka som varit ;)
Anna kom iaf förbi och åt grillat med mig :) sedan såg vi eurovision song contest och jag blev kär i killen från Norge, han var ju grymt söt!

Sedan körde jag hem en lite halvlullig farbror (tror inte han och pappa var så intresserad av själva tävlingen utan mer av whiskeyn) och anna. Sedan bar det av till granlo till micke, blev kvar några minuter innan jag körde in han och hans lilla gäng in till stan.

Får se vad som händer nu, en film kanske.

Sleeping beauty

Pappa väckte mig klockan tre. Blev faktiskt inte så arg på han för jag trodde att det var fint väder men då klev jag utanför dörren så var det sjukt kallt! Fast han vet nog hur arg jag kan bli så han vågade inte gå in i rummet utan han öppnade bara dörren lite och sa med lätt röst "veronica" så stängde han den kvickt som ögat och väntade utanför för att höra om jag skulle gapa och skrika eller om jag hade vaknat på rätt sida. Det var väl mamma som hade skickat upp han för hon vågade väl inte själv haha ;P


Älskade och bada med pappa när jag var liten :)

Puss puss pappa ;)

Vad har jag för planer för dagen då?
Som det ser ut nu har jag ingen aning, funderade på utgång och kika förbi lusthan men jag vet itne om jag är så sugen faktiskt. En nykter utgång kanske? Har iaf en plan, ska duscha nu sen åka och hämta anna så ska vi äta grillat och gott :D

Nostalgia

Har värsta nostalgi känslan nu! Satt och kolla på gamla bilder förut idag och här kommer lite smakprov ;) har även lagt upp dom på facebook :D






Började skriva inlägget för typ 1.5h sedan men då fick jag ett samtal av anna som ville att jag skulle ner på stan en sväng så jag tog och for jag :) väl inne i stan träffade man på två kända ansikten som man inte sett sedan, ja typ epa-tiden!! Det var inga mindre än Jimmy och peakSimon (som för övrigt hade dåtidens snyggaste epa no lies there ;) ). Så där satt man och tillbringade sista timmen krogarna har öppet i sundsvall med dessa människor, Jimmy var lika glad och rolig som alltid och jag hade sjukt trevligt iaf!
Det måste göras om



I got everything figured out

Gud vad jag känner att jag bloggar mycket men jag är på blogghumör :)

Jag har också kommit på hur mitt liv kommer se ut de närmaste åren!


Hösten 2009: Pluggar basåret eventuellt jobbar istället eller också
Sommaren 2010: 50 års kalas/avskedsparty, andreas 30 och jag 20 så då blir det jätte kalas
Hösten 2010: Jag flyttar till uppsala och pluggar och andreas flyttar upp till uppsala från stokholm och pluggar där med mig så vi kan hjälpa varandra :) eller han hjälpa mig men jag kan motivera han!

Har inte berättat för min bror att han ska flytta med mig än men det ska han göra


Ooo CRAP!

Jag kan ju säga att det gick inte bättre än förväntat iaf, gick inte bra över huvud taget om jag ska vara riktigt ärlig! Men jag måste klara det så nu ska jag be till Gud varje kväll innan jag går och lägger mig och varje morgon när jag vaknar!

Sedan skulle jag ju kliva upp 6 och fortsätta plugga, det gick ju bra.... not! Jag hade knappt hunnit somna när mamma kom hem 4, då gick hon och la sig i soffan bredvid och såg på tv sedan somnade hon och det gick ju ännu sämre för mig och sova då det låter som en elfantflock springer runt i huset så fort hon andades. Iaf lyckas jag väl få någon timmes sömn för när mamma väcker mig och säger att klockan är 8 och fråga när jag börjar får jag ju panik kan jag lova!
Då ska jag alltså hinna äta, duscha och köra både mamma och pappa till jobbet och vara på skolan innan halv 9. Var lite stressad och eftersom jag inte vågar köra fort med mamma i bilen som bara skulle gapat och skrikit fick pappa köra in till stan sedan från hans jobb var det bara full rulla ner till skolan och jag han precis :)

Men var sjukt trött och slö i huvudet så jag skyller på att det var därför det gick dåligt ;)

Nu ska jag in på stan igen och kolla på tyg till min studentklänning med mamma :)



My mom and me at the niagara falls :) Älskar min mamma jag

Over and out

Powernap!

Nu blire en powernap på 3.5h sedan åter till matteplugget! Men känner mig rätt fullärd nu ;)


Bakis? Nejnej eller? jag hade iaf sovit dåligt (2h?) och skulle dömma en massa matcher på u15-SM ;)


Nu hade jag iaf vaknat till lite ;) Björn fick vara min servedomare i Damdubbel finalen, han har tur han se så glad han är :)


Näe god natt gott folk och lycka till åt mig på provet om 6h siter jag och skriver mitt prov och om ca 3.5h är min beräknade fortsatta pluggning!
Good luck

15/8-00 KL.22:24

Tjenare dagboken idag har jag varit med Ida, det är min tremänning.
Hon ringde klockan halv tio, vi spelade dator, tvspel och krocket eller jag tittade för det mesta på när hon spelade dator, hon åkte hem klockan sex.
Sedan gick mamma och jag ner till IP och kollade på när dom byggde upp marknaden, sen kom farmor och Jimmy och åt upp tårtan som vart kvar, vi hade bjudit hit dom.

Candyshop

"Har du ätit upp alla mina saltnötter, du äter väl inte salta nötter!?"
-Joo det gör jag väl
"Näe det gör du inte"

"Har du ätit upp alla toblerone?"

-Men det var ju bara 2 kvar
"Det var 4 stycken"

"Har du ätit upp alla M&M också?"
- men det var ju inge många kvar
"Det var över halva påsen"

"Har du inte ätit något annat än godis? har du ätit någon mat? vad har du ätit för mat? Du har ju bara levt på godis hela veckan du"
"Är det Jennie som har ätit så mycket godis?"


Det är så skönt och ha pappa hemma igen :) Hahaha


If people only knew what ive been up to this week ;)


fun times in america and fun times in sweden, just different people to share it with

Nu blir det till att plugga mer matte!
Over and out

14/8-00

KL.13:25
Nu är jag på mammas jobb, förut läste jag. Boken som jag läser heter Georgia Nicolsons Dagbok

KL.14:02
DET ÄR JÄTTETRÅKIGT

KL.22:35
Nu är jag JÄTTE trött som tur är är jag hemma mamma fyllde ju år idag hon fyllde 43 år.
Lennart, Inger, Katharina, Viktoria, Jennifer, Nathalie, farmor, Jimmy och morfar kom hon vart glad över presenterna.

God Natt

Parking!

Hatar lapplisor! Ha lite överseende med de yngre. Var stressad igår på morgonen så när jag kom till sporthallen för vår träning så la jag inte i några parkerings pengar utan tänkte en timme klarar jag mig och sprang in. Men tro på fan så kommer det en sån där jävla lapplisa och ge mig böter! Dom måste ha ökat antalet laplisor i sundsvall, tycker jag får parkeringsböter överallt. Så jävla less nu,

13/8-00 kl.21:32

Tjenixen dagboken!
Vi hade ganska kul på sporthallen. Några killar som vi inte kände skvätte vatten på Emma och mig hela tiden t.o.m när vi simmade, vi simmade 5 längder.
Sedan följde Emma med mig hem, det brukar hon göra, vi bor på samma gata som heter gammelv.

Hejs svejs

Slowmotion

Tiden gick fortfarande lite långsamt imorse tyckte jag, vaknade innan klockan ringde, var på matten sedan klockan 10. Nu tänkte jag göra tiden lite långsam igen och åka på filosofin och vara djup sedan!

Fick ett underbart samtal igår med. Elin ringde :D det gjorde seriöst min dag, vart så sjukt glad och chockad när hon ringde! 29 dagar kvar min vän tills jag få se dig igen :)

13/8-00 kl.10:47

Hej dagboken!
Nu ska mamma, pappa, Emma och jag fara och bada på sporthallen.
Du får veta mer sedan.

Look! The rainbow

Tiden är långsam, jag rör mig rätt långsamt. Vägen blir smalare och smalare, jag måste plugga och hastigheten är snabb. Fast först mat, sjukt hungrig :)

Graduation pictures

Idag har vi knäppt studentbilderna, gruppbild och enskilda. Gruppbilden blev ju helt pyton kan jag ju säga iaf, men men det bjuder jag på. Tror enskilda blev okej iaf!

Sedan hade vi läxförhör på naturen med, tror seriöst jag spikade det ;) annars gjorde vi inte så mycket mer. Efter korten var jag in och pantade en skitsnygg ring åt erik. Han fick bara typ 300 för den, tyckte jag kunde fått den istället!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, måste iaf plugga en hel del för har sjukt mycket i skolan men sedan tänkte jag kanske besöka spikarna en sväng :)

over and out!

12/8-00 kl.22:09

Hej igen dagboken vi har inte gjort något särskilt, vi har varit på stan. Mamma gick själv medans pappa och jag gick och köpte födelsedagspresent åt mamma, hon fyller år på måndag. När jag skrev vi igår och idag så menade jag Andreas, mamma, pappa och jag. När vi var på stan såg jag en superduper snygg klockring, det är en klocka som man har på fingret.

God Natt

11/8-00 kl.22:15

Hej dagboken!
Idag har det itne hänt nåt särskilt jo faktiskt vi har varit och bowlat på step in kl.19:00 till 20:00 vi träffade Kjell och Carina på bowlingen sedan åkte vi till dom. Annars har det inte hänt något särskilt, det var mamma, pappa och jag som spelade bowling. Andreas är och jobbar han slutar kl.07:00. Han jobbar på sidsjöns psyke.

Hej då och god natt.

10/8-00 kl.16:10

Hej dagboken!
Vi har haft vattenkrig med killarna igen. Varje gång jag skriver vi så menar jag Emma och jag, jag heter Veronica.
Vi använde vattenslang, vi vart super duper blöt fast vi stog i källaren, källaren blev också super duper blöt. Alla mina kläder vart också super duper blöta jag fick byta kjolen till byxor sedan vart dom blöta då gick jag och duscha.

Bedtime

Ja nu är det dags för mig och sova iaf! Precis när jag hade kommit hem och ätit mitt mcdonalds mål så fick jag sms av lukas så då åkte jag och hämtade han :) Kvällen spenderades med simon, oskar, lusth, jennie. Vi gjordes väl inget speciellt sjung hemma hos lusth på hans xboox, kommer inte ihåg vad det hette.

Iaf så längtar jag sjukt mkt tills elin kommer hem nu! KOM HEM ELIN SKYNDA DIG. Saknar min bäste vän väldigt mycket och jag vill ha en rolig vanlig crazy day med dig! 31 dagar kvar tills du kommer :)


9/8-00 kl.21:00

Kom precis hem från IKEA där jag köpte en klänning till studentbilderna på måndag ska fortsätta städa rummet nu men tänkte att det var dags för ett till Old School inlägg!

Hej!
Idag har vi haft vattenkrig med killarna, vi har inget vapen för vi hittade inte pumpen till vattenpistolen men dom sköt på oss ändå.
Pappa ska köpa en ny vattenpistol åt mig.
Förresten jag glömde att skriva att jag sov över hos Emma igår.
God Natt
Av. Veronica Ö 10 år

8/8-00 kl.22:00

Hej dagboken!
Idag har Emma och jag som heter Veronica retat killarna på vår gata, så här löd brevet vi skrev eller vi och vi Emma: Tjena grabbar vet ni var ni har era vapen, och vi vet iiinte var dom är
Ni behöver inte komma till lekstugan där är vi!
Vi= vi= ve= dektektivernave

Godnatt dagboken

Barbeque

Mamma väckte mig nyss, tyckte väl att jag inte skulle sova mer. Var så sjukt trött igår!

Igår iaf, var hos amanda och grillade, asgott! Det var jag, amanda, frida, matilda och erika ;) Så satt vi ute med, kan ju lova att det inte var så jätte varmt alla gånger. Vi skulle egentligen spela spel och greja men tror ingen orkade, så vi satt mest och bara prata och det var ju trevligt det med :)

Iaf så började jag städa mitt rum igår och hittade min gamla dagbok ;) så grymt kul och läsa hur sjukt töntig jag var! Så tänkte börja med en ny kategori här och lägga upp dessa gamla dagboksinlägg så ni får ha lite roligt ;) tror att anna kommer uppskatta det mest som alltid gnäller på hur jag var när jag var liten!

home sweet home

Borta bra men hemma bäst eller hur var det? ;) tveksamt faktiskt! Nu har jag precis kommit till sängs med en sovandes jennie bredvid mig :) hon var så trött så hon gick och la sig så fort vi kom in! Nu u ndrar ni säkert hur jennie kom in i bilden och jag var så fräck att jag h'mtade henne och johan när jag kom hem så åkte vi och köpte en mosbricka på 7eleven :D jag var så sjukt hungrig och dom var ju vaken så varför inte, eller jennie klev väl upp för min skull sedan johan han hade varit vaken hela natten haha!

Sedan fick jag en tomatplanta av mammas kusin i falkenberg som har rest med mig ändå hem, plus några konstiga lijlekonvaljer som skulle planteras så jag har planterat om dom nu när jag hem för att överraska mamma som inte vet nått :) fast frågan är ju den om dessa blommor kommer leva när hon kommer hem för jag kan väl inte plantera? :P tänkte åka in till mormor på torget imorn så hon få göra om det lite kanske!

Just de, jag och mammas kusin var och plockade liljekonvaljer igår :) så fick se vart min mamma brukade vara mycket under hennes sommrar i falkenberg vilken var riktigt trevligt måste jag säga!

Näe nu ska jag se klart filmen jag började se på tåget!

Bye for now!


Where i grew up

Ja nu sitter man här i falkenberg, där många va mina sommrar som barn tillbringats! Fick låna datorn hos släktingarna så tänkte bara göra en snabb update. Luktar som vanligt i falkenberg och alla är fortfarande lika härliga här. Rolig tävling många bra matcher och grymt härliga kvällar!

Det var mina korta update, räkna med att det blir livat i sundsvall imorn runt 04:00 när jag kommer hem igen ;)