Some things never die

En serie som aldrig tar slut är iaf One Tree Hill, den är alltid lika bra! OTH är inne på sjätte säsongen och är verkligen grymt bra! En serie som jag rekomenderar starkt att följa för dem som inte redan gör det. Den tackar vi bror för, det var han som fick mig att börja se.

Please

Sitter och läser en ganska intressant tråd på ett forum, men snälla rara efterblivna människor! Ibland blir jag så arg på folk som inte förstår.

0.999.... = 1

punkt slut!

Ett av många bevis:

0.333...= 1/3
3 x 0.333....= 3 x 1/3
0.9999....= 3/3
0.999...=1

Alltså är 0.999... lika med 1

Kan det vara så svårt att förstå? :O

Jaja ska sova nu så jag orkar kliva upp till träningen imorn!

Bye bye for now

Pause

Ikväll har jag tagit en paus från badmintonen =) kände att det inte gått bra alls senaste veckan + igår på träningen, har bara blivit less osv så ikväll tänkte jag samla mina krafter sedan kör jag på som vanligt igen med badminton på morgonen, gym efter skolan och sedan badminton igen på kvällen imorn. Har iof redan tränat en gång idag med badminton gymnasiet men det var ingen badminton utan bara rörlighet så det blir ändå en badminton fri dag idag sedan har jag ju badminton alla andra dagar förutom lördag och söndag, så en planerad utgång till helgen är min stora längtan den här veckan :). Skulle igentligen inte gå ut eftersom jag har en viktig tävling nästa helg men man kan ju ta det lugnt :)

Fick en kommentar av en vän för ett tag sedan om min blogg " fast du skrev inte om kläder..vad glad jag blev:) " sedan så kom jag med förslaget att jag kanske skulle lägga upp en dagens outfit men då fick jag en ny kommentar "haha stick om du gör det..faan vad less jag skulle bli då:P" Så för att göra alla nöjda och glada i vårat samhälle lägger jag upp en dagens outfit!

Strumpor: Puma tror dom kommer i 2 pack 50:-
Byxor: Från Notre Dame University ca $60
Shorts (under byxorna): Forza 200:-?
T-shirt: Från Mishawaka High School $10
Fleace: The North Face 300:-?
Sport Bh: Stay In Place 400:-
Trosor: H&M 99:-

Det är vad jag har på mig just nu :) skulle jag göra mig extra fin kanske jag hade lagt på ett halsband på det!

Bye bye for now!




Bad Update

Nu har jag varit dålig på uppdateringsfronten igen. Jag har mina perioder, tänkte faktiskt uppdatera i fredags men då var det bara att hänga på pappsen "sluta blogga och börja grogga", tyckte det lät bra så det var bara att kliva på. Var ut i fredags med några gamla kända ansikten från media, mycket trevligt mycket trevligt! Roligt att få se alla igen, och festa lite med dem, händer inte allt för ofta om man säger så! Sedan spelade vi ju teater på svenskan i fredags vilken var jätte kul det med!
I lördags tog jag det bara lugnt, var hos anna och sebbe och spelade lite tv-spel och såg på film :) Sedan fram mot natten körde jag min morbror och hans vänner in till krogen och efter det åkte jag hem och nördade lite dator. Runt 4 ringde han igen och skulle hem så då var det bara att sätta sig i bilen och fara igen :D Jag gör det ju mest bara för att jag tycker att det är så kul och köra nu när jag nästan nyss har fått mitt körkort ;)

Ja det var väl ungefär allt vad jag hade och säga! Ska på skolan lite senare idag och efetr det blir det väl helex med ronja sedan träning =)

Bjuder på en liten bild på min fjärde gymnasieklass med :)


Byebye for now!



20 dagar kvar till min Ben

Challenged

Jag har tydligen blivit utmanad av Sussi, det står att man måste utmana 7 stycken till men det orkar jag inte, för dom flesta har ju blivit utmanad redan!

Jag har blivit utmanad av: http://tiesto.blogg.se/

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utaman 7st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1) Jag hatar att sova själv, och om jag gör det måste jag sova med tv eller lampa på. Sedan brukar pappa oftast släcka när jag somnat.
2) Jag hatar att åka fort
3) Jag älskar R&B typ som lil wayne och soujah boy, Dansband är också helt okej men lil wayne är min GUD
4) Jag tycker matte är kul =)
5) Jag älskar USA och vill flytta dit, fast mest är det väl för att jag älskar Ben =)
6) Det finns två saker som jag längtar till extra mycket  så här i sluttampen på året: 14 december och 31 december (14 ska Ben komma och 31 är jag i vemdalen)
7) Jag ska plugga vidare i Göteborg eller Uppsala, lutar nog mest till Uppsala där man kan plugga ett år på Purdue University som är andra finaste Universitet i Indiana :)

Kom på att jag ska utmana 2 stycken ändå

Jag utmanar: tipton.blogg.se och wimp.blogg.se

Driving License

Jag fick tog mitt körkort idag =) grattis till mig! Klarade teorin i fredags och körningen imorse, båda på första försöket med ;) inte illa inte illa! Men trodde faktiskt inte att jag skulle kalra körningen för var hur nervis som helst och skakade som om jag var en jordbävning! Men men jag klarade iaf så nu är jag en jätte glad veronica ;)

Jag tror att jag oroade mig för mycket, folk skrämmer ju upp en!

...

Undra varför jag ALLTID är så trött? Jag skulle kunna sova när som helst och hur mycket som helst, egentligen så är ju inte det nått kul alls och jag vill inte ha det så mer, jag har för mycket att göra hela tiden för att sova och vara trött och slö. Nu är jag iaf sjukt sugen på och spela badminton men det går inte så bra eftersom jag har skola snart =/ Har iaf lovat att jag ska följa med Ronja på helex efter skolan, det var typ en vecka sedan jag var där nu :O har fan inte hunnit helt enkelt, eller så har jag varit för trött. Men nu har jag iaf bestämt att  jag ska börja ett nytt liv. Jag ska inte äta så mycket skräpmat (eftersom man blir trött av det), så ska jag inte sova middag längre och jag ska gå och lägga mig INNAN 23!

Ja så nu får vi se hur det går!

Ronja och jag igår i h-sand ;P


27 days left

Movie on a Sunday

Har varit hos Simon ikväll och sett på film, Det var jag, S och L och vi såg Slap Shot, den var smyg rolig :D men var så trött så orkade inte engagera mig så mycket! Först så åkte vi till den lilla baracken Big Boy har, kändes lite skabbigt faktiskt men det var gott :D Näe nu ska jag prata lite med Ben i telen och sen sova, bara 28 dagar kvar tills han kommer nu =)

Jag och simon i åre 01 kanske? ;)

Saturday/Sunday

Hej kära läsare!

Tänkte berätta lite vad jag har haft för mig dom senaste två dagarna.

I lördags efter att jag kom hem från jennie var jag helt slut, försökte städa mitt rum men det gick inte. Jag kom väl hem runt 12:30 och somnade någon gång runt 13. Klockan 18:30 ringde ben och väckte mig, oj tänkte jag vad mycket klockan är! Jag och anna skulle ju igentligen gått ut igår men eftersom jag hade tävling idag och tidigt så gick det inge vidare med de planerna. Vi umgicks med varandra och tog det lugnt istället hela kvällen. Vi var först hos Annas bror och där spelades det lite Guitarr Hero :D, sedan åkte vi hem till anna så hon kunde byta byxor och efter det åkte vi till Lusth och kollade in hans nya lgh, det var lite fest där med men vi drog ganska snabbt igen för ett besök på max och så körde vi sebbe till en fest sedan åkte jag hem =) somnade runt 01 och klev upp 07 så jag var helt sjukt trött hela dagen idag.

Iaf så spelade jag ju idag, första matchen var en dubbel som jag och Ronja vann =) Sedan så förlorade jag både mixed och singel, men 3 settare i mixed mot malin och spanarn! Spelade väl hyfsatt i singeln med men jag är ju så jävla slö! Sedan dubbel finalen spelade jag och Ronja jätte bra mot Andrea och Malin, 3 setare och förlorade sista med 21-19 så det kändes lite tugnt, speciellt efter att vi haft en ledning med 11-5 om jag inte minns fel!

Jaja nog om detta, nu ska jag snart till Bergsåkerhallen för att lira lite mer badminton med L.

Where am I?

Imorse vaknade jag upp med en total blackout, vart är jag? Hur kom jag hem? Vad hände igår? Skulle inte jag och jennie ha myskväll? Vaknade iaf up i Indal UTAN min Jennie :( letade hon som en tok igår utan framsteg. Men man fick ju vackra indal också :) Typiskt mug och Jennie, "vi ska mysa ikväll" så slutar det med att man är trött och törstig dagen efter.

Card games and the President

Läste nyss ett intressant inlägg i min vän Susannes blogg. Det var någon som hade gästbloggat om den nye presidenten i USA. Det fick mig en liten tankeställare. Jag har inget emot Barack Obama alls (fast det var ju synd att Hillary inte vann), Obama är en grym talare och kan verkligen fång folket, alla som hörde hans tal efter röstningen vet nog vad jag pratar om. Hillary är också en bra talar, jag hörde ju hon tala när jag var i USA och hon kom till min skola. Det var helt sjukt, mycket folk, national security, metalldetektorer och sjukt mycket poliser befann sig också där. Iaf åter till ämnet, min tankeställare. Alla vet ju kortspelet "Neger och President", och jag säger som sussis gästbloggare, vad ska det nu hete!? Presidenten är ju neger, kommer det bli ett nytt namn kanske? Viting och President!? Det låter ju inte lika bra =/ näe nu ska jag inte låta min värld gå under för detta, ska ju trots allt ha myskväll med Jennie ikväll =) sedan måste jag ju tagga till för utgång imorn! med anna :D så jag ska nog få mina tankar in på andra banor :)


Time goes past to fast

Fick sjukt mycket ångest nu. Satt och kollade på gamla bilder och började inse vad fort tiden går. Kag kommer ihåg den dagen jag började i 7an som om det var igår. Jag och Elin hade hamnat i trubbel redan första dagen och fick prata med våran mentor, haha tider det. Jag vill iaf börja om 7an. Jag vill vara med min gamla högstadieklass och uppleva allt det roliga som hände i högstadiet igen. Alla vänner man var med då, vad hände? Nu hör jag knappt ett ord från någon av dem. Några är i Norge och jobbar, Ellin är i Barcelona folk jobbar hela tiden eller så har dom bara försvunnit. Hallå lever ni? Två  stycken somvhar stått mig så nära under så många år åker nu till Bali, och det känns som att  vi inte alls är så nära som vi en gång var. Så har vi ju naturligtvis "People change", det har man ju också märkt igenom åren. Det känns som om det bara är jag och Jennie kvar här i vackra Sundsvall från det gamla, Jennie har iaf hängt med länge, önskar att alla andra hade gjort det med. Men men åren har gått och nya bekantskapskretsar har utvecklats, men måste det gamla bara förvinna för det? Jag tror vissa var för stressad att bli vuxen och växa ifrån gamla tider helt enkelt!  Det mest tragiska med dessa bilder jag hittat är att mappen dom ligger i heter "gamla", dom kommer aldrig att blir gamla! När jag ser alla dessa "gamla" bilder kan jag inte sluta tänka på hur kul det var, lägger upp några bilder med många minnen.





Bye bye for now memories



Happy Birthday Dad

Idag fyller min pappa år :D Så grattis pappa =) 52 år gammal :O ojoj va gammal han börjar bli! kändes som det var igår han fyllde 40!


Its uncalled for

Varför jag inte har bloggat
Ledsen för dålig uppdatering! Men jag hinner inte helt enkelt, då kan man ju undra vad jag har haft för mig de senaste dagarna eftersom jag inte "hunnit" blogga. Jo det ska jag berätta, det helda började med att jag fick för mig att städa mitt rum, sortera USA grejorna, och införskaffa mig lite nytt från IKEA. Under tiden jag gick igenom gamla lådor från innan jag åkte till Amerika hittade jag två skivor, "Heroes Season 1" stod det på dem. Min bror har länge sagt att det varit en bra serie som jag borde se och det. Mitt i min röra satte jag mig på golvet och började se första avsnittet och jag var fast! Så när jag inte har sovit eller varit på skolan har jag suttit klistrad framför Heroes, jag ahr till och med ätit framför Heroes. Typiskt mig, jag har redan OTH, Gossip Girl och 90210 som jag följer och nu har jag Heroes med, när ska detta sluta? Lite känns det faktiskt som att jag vill att seriena ska ta slut så jag kan lägga ner mer tid på skola, träning och det sociala livet men jag hamnar som i trans. Plus att jag såg lite Fredrik och filip grejor när jag var hos Andreas, förstår inte hur jag kan ha missat det men det avra bara att sätta sig och börja ladda hem. Så nu är mitt schema fullspeckat med andra ord. Mitt rum ser ut som ett helvete och jag ligger efter i skolan, jag ahr också varit dålig på träningsfronten. Men nu har jag lagt upp en strategi! Istället för att se avsnitten av varje serie direkt när dom kommer ut så ska jag vänta med att se dem till helgen, hoppas bara det funkar. Det får bli en försöksvecka den här veckan.

Min räddning
Min räddning bort ifrån allt ett tag var mitt besök hos min bror i helgen. Var och hälsade på han i göteborg. Hade mycket trevligt där med han. Vi surrade, såg på film, var på universeum och såklart spenderade vi mycket tid i nordstan. Men eftersom jag är så fattig just nu hade jag inte råd att handla så mycket och så dyrt som Andreas. Men köpte lite grejor iaf, ett par handskar från accessories, klänning från bikbok, linne från cubus och en massa födelsedagspresenter åt far. Andreas såklart skulle ju in på den dyraste affären som gick och hitta, komemr inte ens ihåg vad den hette nått med fiorocci eller nått sånt. Provade en klänning där som var hur snygg som helst 2600:- kostade den, andreas sa tom att han skulle hjälpa mig och köpa den och såklart så passade den inte mig, KUL! Aja nog om det, ska försöka sy en likadan istället ;)

Nog för idag lägger upp nån bild med! Bye for now





By the way! Bara 33 dagar kvar tills min Benjamin kommer =)

Oh brother

Haha ja han är knäpp.. igår när jag kom hem så skickade han en massa youtube klipp och sa "det är en order från din bror att du måste lära dig spela dom här på piano". Haha lycka till säger jag, så menar han på att jag har ju spelat piano så länge så det kan jag göra. Sedan när jag frågade om han hade noter så sa han "vadå noter, har du inget gehör!?". Aha jo du men tjena, spelade i årskurs 4-8 sedan lite förra året men och så ska jag tydligen kunna lära mig spela en låt genom att bara lyssna på den? Men det var faktiskt en låt som jag fastnade vid som jag skulle vilja lära mig. Har inte lyssnat på den på jätte länge men den är en av mina favoriter klart! Den får m ig att tänka på en genom tidernas bästa anime serie, Escaflowne. Grymt bra! Tro faktiskt jag ska sätta mig ner och se lite Escaflowne i eftermiddag, det var ett tag sedan nu. vet inte riktigt varför den får mig att tänka på Escaflowne :S




Den här vill andreas att jag också lär mig (I)

Home

Kom hem runt 1 igår så orkade inte blogga då. Men tävlingen gick väl sådär. Spelade ändå rätt hyffsatt men sedan var det ju på tok för bra motständ där. Vann iaf en dubbel med emma =) sedan spelade vi faktiskt jätte bra mot andra seedade, så ska inte klga alls, vi fick 19 i första och 16 i andra. Det var faktiskt bra gjort av oss tycker jag =) det var ju elit trots allt. Sedan så i singel så hade jag satt upp som mål att få två siffrigt i båda seterna, haha singel är ju inte precis vad jag tycker är roligast men klarade iaf mitt mål! Fick 11 i första och 13 i andra tro jag, aja nått sånt. NÄe men det var en kul tävling, många bra matcher att se på med många bra spelare! Ångrar absolut inte att jag åkte, trots att jag var rätt skeptisk mot resan i början :P. Just det mixed spelade jag med, vi vart ju inte HELT över spelade så den var också kul och spela :D. Och det var ju därför jag skulle åka dit, skulle åka dit och spela för att det är kul, inga mål inga krav :).