Badminton i Karlskrona

jahapp då sitter man på tåget påväg från en badminton dag långt söderut. Var inte en gnutta snö alls där :O. Eller jo igår när vi åkte ner så bytte vi tåg i Alvesta och där var det en liten snöhög, alltså det var grymt lite, men japanerna uppskattade den för dom knäppte kort och turades om att sitta knäsittandes bredvid den! Ja finns väl itne så mycket att säga om dagen, det var ju serien, superettan så vi förlorade mot både karlskrona och malmö. Mot karlskrona spelade jag singel och dubbel, spelade rätt bra i singeln men det räckte ju inte. Och i dubbeln gick det inte heller så bra tro vi fick 13-14 bollar i båda setterna, men vadå dom spelar på europa tävlingar och grejor vad förväntar dom sig?! hade ju varit felande om jag och emma hade vunnit! Mot malmö spelade jag mixed med robert och jaa,, den är vi nog tyst om =)

Om 2.5 h kommer vi fram till sthlm och då äntligen får jag träffa Benjamin igen!! =)

Lucia

Imorse var jag på lucia på bergsåkers skola med anna och sebbe =) Det faktiskt rätt bra trots att det inte var i kyrkan utan i gympasalen. Fat blev lite orolig när jag såg hur annas syster ida försvinna, hon svimmade och ramlade ner och hela bakre raden stannade upp! men det gick ju bra iaf =)


Never been this close to die

Ledsen för den dåliga uppdateringen men kännt mig lite omotiverad på sista tiden tänkte iaf berätta vad som hände mig idag! Jag har aldrig varit så här nära att dö helt seriöst. Jag och Anna drog vi till dollar store i härna för att köpa julklappar. Anna körde dit sedan skulle jag köra hem. Anna satt på helspänn hela vägen hem så jag frågade "anna är du lite nervis?" anna svarar lätt och snabbt "NERVIS!? jag är livsrädd". Vi fortsatte och när vi var i timrå så såg jag knappt någonting på framrutan, det vart så sjukt skitig jag såg lite av bakljusen på bilarna framför och spolarvätskan funkade inte, hade väl frysit eller nått. Anna tyckte det gick lite för fort  (jag körde absolut inte fortare än hastighetsbegränsningen) så hon sa till mig och sakta ner men då skämtade jag till det om att väggen på sidan skulle ju stoppa oss, sedan kom en stenvägg på sidan av vägen och då sa anna att där hade vi ju en säker död om vi skulle köra av vägen. Det gick ju rätt bra tills jag kom till kurvan strax innan IKEA om man kommer från timrå hållet. Körde om en volvo och när jag skulle köra in säger anna "kör försiktigt för jag har knappt några vinterdäck", precis då fick jag jordens sladd. Lyckades häva sladden för en sekund och hamnade rätt men sedan drog den iväg igen och den här gången mot mitträcket, jag såg mitträcket och det var bara att ratta sönder mot höger tänkte jag och den där bilen har ingen servostyrning och är väldigt svår att styra så kommer nog ha ont i armen imorn! Från det vet jag bara att anna skriker "VERONICA!" upprepade gånger och att vi snurrar ett flertal varv, kunde inte precis räkna dem. Egentlligen ska man ju inte bromsa om man får sladd men när vi var på väg mot mitten igen fanns det inte så mycket att göra.Tänk er paniken när man sitter som i en karusell på motorvägen, inte så jätte kul och se mötande billjus mot en. Jag försökte tvärnita och köra ner i diket, vi åkte ner en gång men sedan snurrade vi lite mer och körde baklänges ner i diket. Jag tror det var volvon vi körde om som stannade men en stor jävla ros åt dom iaf!! Dom hjälpe oss att dra upp bilen, först började de snacka om bärgaren men jag och anna är GANSKA så urfattiga så det hade vi aldrig haft råd med. Sedan provade dom dra upp oss och första linan gick av med sedan gick det efter att jag, anna och en kille till knuffade på bilen. Men det var ju ett problem till, bilen stod åt fel håll. Då började dom snacka om att ringa polisen och stänga av vägen men en modig kille osm måste ha jaa jag vet inte men han vände iaf bilen åt oss på motorvägen!!!!! hur han vågade det är ju för mig en stor fråga men TACK (L)

Ja det var väl ungefär sådär de gick till, sedan fortsatte jag och köra hem för jag tänkte att om jag inte sätter mig i bilen direkt kommer jag bli jätte rädd för att köra sedan! Sedan ni andra som kör därute, ni kan vara lugn för jag kommer verkligen köra långsamt nu!

Vad skulle världen göra utan oss? :O

Spanish

Vi göra aldrig nått på mina spanska lektioner känns det som, rätt skönt faktiskt ;) Vi får alltid sitta vid datorn, egentligen ska vi väl göra något med datorerna men jag fattar inte vad för hon pratar bara på spanska. Jaja det ordnar sig alltid :) och om 9 dagar kommer Benjamin :D sjukt vad jag längtar! Sedan kommer jag inte kunna åka och möta  han på flygplatsen :( jag är i karlskrona och spelar badminton då =/ men mamma och pappa hämtar han på arlanda :) vi har inte bestämt om dom ska vänta i sthlm på mig eller om dom ska åka hem och vi träffas hemma.

Just det hade den sjukaste drömmen ever inatt, kan ju inte riktigt skriva vad eftersom det tydligen finns en sida där man kan översätta allt jag skriver till engelska, och ibland är ju kanske inte det alltför bra vissa gånger ;P

At Jennies Place, i wanna move

Sitter hos Jennie nu, vi sitter och kollar på på 3:or och blir fett sugen på att flytta!  Fan va nice det vore, jag jennie och en lägenhet.. Aja hade iaf prov idag och gick ju inte så jätte bra, plus att jag dragit på mig en förkylning :(

lägenhet blir nog inte förren nästa höst då jag pluggarpå komvux iaf :( tänkte plugga fysik A +B, Kemi A och Matte D där så jag kan plugga vidare i uppsala sedan :) där blir det civilingejörsprogrammet System i teknik och sammhälle. Fast ska inte plugga alla 5 åren i sträck iaf, det får räcka med en teknisk kandidatexamen vilket tar 3 år. Sjukt sugen på det iaf!

Sunday, sunday give me friday

Ja då var det söndag igen, eller måndag om man ska gå efter klockan, fan vad tiden går fort! Skulle vilja spola tillbaka tidien så jag fick fredag igen, eller hoppa över den här veckan så jag kommer direkt till fredag vore inte heller helt fel! Saken är iaf den att jag hade skit skoj i lördags, roligaste utgången på länge, fan så jag skrattade.

Egentligen var det väl inget speciellt som hände jag hade bara allmänt roligt, det märktes ju så här dagen efter också kan jag ju påpeka för har mått piss HELA dagen, alltså nu är klockan 00:44 och jag är fortfarande bakis? hur stor är den chansen på en skala? haha aja När alla krogar stänngt strosade jag omkring i våran vackra stad med Simon och Morgan (han heter inte morgan men jag tycker om namnet morgan så jag döpte han till det). Efter ett flertal vurper och efter att har fått med oss Farmer Fred så gick vi till Kebab city för mat, där blev en återträff med Joel med som jag träffade tidigare under kvällen på Irish.

Ja vi såg ju hur sista nattbussen lämnade navet men hem kommer man alltid tänkte vi och stannade. Vart en hel del prat om en massa efterfester men kände att det kunde vara skönt att få komma hem också. Klockan 4 ringde jag mammsen, det var lika bra det täntke jag, gratis och bekvämligt. Runt 4 kom hon och hämtade mig, simon, morgan och morgans vän, körde dom till alnö förutom simon då som åkte hem till sköna gröna b-åker. Hemma bjöds det på varm choklad och toast, det tackar vi för! Sedan vart det sova och så skönt jag sov tills jag vaknade redan klockan 10 med en huvudvärk som var obeskrivlig. Äh det var bara ringa Anna sedan satte man sig i bilen och gled lite på hal is dit och åt pizza :)

Några bilder från lördag kväll