I hate it

jag hatar mitt liv

My dearest friend =)

Kvällen började med en lång väntan, men som tur var så kom ju jenny, tilda och theodor och gjorde mig lite sällskap ett tag. Sedan äntligen så ringde linus klockan 23 och var klar så då halvsprang jag hem till han och Jenny körde dit från kovland och vi kom dit samtidigt? hon måste kört som en dåre eller så springer jag långsamt.

Sedan åkte vi på donken och satt där till klockan 1 haha men vi hade så mycket och prata om!! Så grymt härligt och få se min linus hemma igen :) så lätt och prata med den pojken och man kan verkligen prata om ALLT med han. Så vi satt där och surrade. Sedan åkte vi runt i stan lite för att efter det dra vidare till b-åker dit vi åkte och brände gummi på skolan med jennys bil ;)

Iaf så är det verkligen skönt att få ha min favorit pojke hemma igen, känns precis som vanligt nu!

Tycker den här bilden är så himla härlig på mig och linus ;)

Finally

Äntligen har linus min babe kommit hem :D good good så nu ska jag bara vänta på att han har ätit så han hör av sig så vi kan vara med varandra allihopa =)

Dagen har varit jobbig, var ju uppe så tidigt och vi la oss sent så det var ju inge vidare. Sov några timmar på eftermiddagen men är jätte trött nu med!

I'm a hiphopper yes I am!



Galet kul igår!!! Först det här, sedan lärarmiddag på stads sedan utgång med alla ekonomarna!! En top 10 dag + att alla hatar ju BK's men det var faktiskt bra igår, inga massa småbarn och öl+cider 25 kr så alla höll ju till där vilket gjorde kvällen grym.


¨


Nu väntar jag på att johanna och jenny ska vakna så jag får lite sällskap :) och en tumme upp för min underbara mamma som hämtade oss inatt!

Haircut

Måste ju berätta vad jag gjorde igår också. klippte andreas gjorde jag =) Jäklar vad bra det blev :D Det visar sig att jag har en dold talang! Så nu är det bara att boka tid hos frisör vera ;) Och mamma blev glad också!