Everything happens for a reason...

Typ allt har gått fel för mig så länge den här veckan. Har inte fått någon vidare bra start precis. Orkar inte ens ta upp allt för det är så mycket.

När jag slutade träningen hade Ben försökt ringt så jag skickade ett sms och skrev hur nere jag var. När han slutade skolan ringde han och jag berättade allt. En av många anledningar varför jag tycker om han så mycket är för att han är så bra på att lyssna. Han lyssnade verkligen och försökte få mig på bättre humör och nu känns faktiskt allt så mycket bättre! Han sa "everything happens for a reason babe" och nu har jag suttit och funderat lite över det. Jag tror att det finns en anledning till varför allt har gått emot mig men jag ska inte stanna kvar i botten nu, jag ska klättra upp igen!

Sedan har jag gjort en fin liten "study guide" till mitt FeC prov, var tvungen att göra sådanna till varje prov i staterna och lämna in men pluggade aldrig på dom så nu ska vi se om det funkar! Det är bara en bra början på min uppåtgång igen så nu är jag på strålande humör igen :D


Can it get worse?

Kan man ha en sämre start på veckan?

Jag har då aldrig haft det sämre än så här tror jag.

Och det verkar inte bli bättre.

plugg plugg plugg

Sitter och pluggar FeC, satan va svårt det är! jag har ju glömt bort allt :(

Skulle igentligen åkt till GBG i helgen men det blev ändrade planer =/ tänkte hälsa på storebror men han ska snart ha tenta så han var tvungen att plugga osså. Det blev helt enkelt ändrade planer, åker 6-9 november istället =) Ser fram emot det enormt mycket, ska bli riktigt kul tror jag! Men det var svårt att hitta en helg som passade oss båda med tanke på vad han har att göra och min tävlingar. Men nu tror jag nästan att jag är uppbokade hela hösten haha! Varje helg är det nånting nytt pågång.

Så vad händer denna helg då? Ja det hinner inte gå mer än ett dygn innan det var dags för nya planer. Hade tänkt göra klart den där jäkla körkortsteorin så på fredag ska jag sitta hemma och nörda den hade jag tänkt, sedan på lördag ska jag vara barnvakt åt min kära lilla kusin Christoffer :) tänkte åka och bada med han. Det har jag ju iof valt själv att göra men tänkte att jag skulle lägga ner lite tid på han med! Sedan på lördag var det ju tänkt att jag skulle gå ut men ser inte bättre ut än att jag ska stanna hemma. SHefen ringde nyss så ska jobba söndag 7-12 och 16-21, då är det inte precis så att jag orkar gå ut på lördag. Jag kan itne göra som Jenny och gå ut dagen innan arbete och försova mig 2 timmar :)

Gjorde halkbanan idag med :D Haha det var skitkul ;)





See you soon bro ;)

Fredakväll (:

I fredag var det roligt =) Det började med att vi skulle överraska Victoria eftersom hon fyllt 18 så hon var så fint klädd :). Efter  lite pinsamheter på stan så bubblade vi bubbelpool! Jag, vickan, jenny, tove, andrea och tilda. Sedan gjorde vi oss iordning och efter det var det krogen som gällde. Satt och hängde lite på svenssons och efter det så var det avenyt! Träffade lite folk och givetvis kom min trogne krogvän Jennie och hälsade på. Efter avenyt träffade man lite roligt folk på Irish med, trevligt =) Kvällen slutade med en promenad hem till Jennies lägenhet och en liten paus med mat på Max =) Simon gjorde oss sällskap på promenad hemöver med!

Lite bilder från helgens bravader








Söndag

Bio med Amanda ikväll =)



Skolan

Sitter på skolan nu. Hade världens beslutsångest om jag skulle gå på spanskana idag eller inte. Men efter mångaa om och men så slutade med att jag gick hit. Jag och Amanda spinnande iaf imorse =) måste faktiskt säga att jag är väligt stolt över både mig och Amanda!

Längtar tills ikväll nu, kommer bli sjukt roligt tror jag. En tjej i klassen, Victoria, har fyllt 18 så vi ska fira henne lite. Vi är några tjejor som har hyrt bubbel pool och grejor på sol och pool så först ska vi vara där och förfesta lite och sedan blir det krogen =)

Hittade lite gamla bilder på datorn på skolan som jag tänkte lägga upp haha ;P




Nattsällskap

Är med amanda =) det är alltid lika roligt! Fast om 6 timmar ska vi upp, vi ska gå på helex och spinna klockan kvart i 7! Så amanda sover här inatt och jag har alltid lika roligt med henne! Älskar hennes skratt med, det är det bästa skratt någonsin :D Önskar att linus hade varit här med så den oslagabara trion hade varit samlad men icke!

Me and Mandis right now in action!

Torsdag

Torsdag och jag är jätte glad =) Har varit värsta sköna veckan. Jag var rätt missnöjd med mitt schema innan jag började skolan men nu har jag kommit på att är inte så dåligt ändå, det såg bara så mycket ut för det var så många träningar men det är ju bara kul så jag ska inte klaga över mitt schema! Fast onsdagar är ävll inget och hurra för, börjar 8 med träning och slutar kvart över 4 med lektioner men men det är ju bara en dag som är jobbig så jag ska nog klara av det ;)

Sedan fick jag ju veta i tisdags att jag klarade min prövning som jag gjorde i Naturkunskap A, blev sjukt glad! Sedan igår så fick jag se min vän linus som pluggar spanien i webcamen så det gjorde min dag med. Så fick jag höra när han pratade spanska med hans värdmamma, han var jätte duktig på att prata!


Sova?

Omöjligt för mig att sova. Jag som verkligen skulle behöva sova, har en tung vecka framför mig nu. Men det är bara bita ihop och försöka göra det bästa av det hela. Imorn har jag körlektion på morgonen så hinner inte träna då =/ sedan en timme efter att skolan slutar ska jag jobba så hinner inte träna på kvällen heller, dålig planering av mig men tänkte försöka hinna med att gymma lite efter skolan ändå.

Lite bilder från helgens seriespel :)


Pinnen och Wedda (:




Emma och Andrea (:


Jag och Pinnen (:


Lagfoto :D

Superettan

Då är helgens seriespel och mina första matcher på 1.5 år avklarat :) Spelade i första serielaget i Superettan för dom hade dåligt med tjejor där fast egentligen kommer jag spela Division 2 skulle jag tro. Vi fick spela mot Göteborg och Västra Frölunda igår. Mot GBG spelade vi 4-4 men mot Västra Frölunda förlorade vi med 7-1. Idag spelade vi mot Wätterstad och förlorade med 6-2 =/ Men men, vi visste ju att det skulle bli tufft i den här serien och jag är ändå rätt nöjd med mitt spel i helgen.

Lägger in lite bilder från helgen sedan :)

Im back!

Nu verkar blogg hysteriken har börjat lagt sig så jag tänkte börja blogga igen lite jag med om vad som händer i mitt liv.

För mig känns det som om att jag har två liv, ett i USA och ett här i vackra Sverige. Frågan är igentligen vilket jag tycker bäst om? Det har jag inte riktigt kommit underfund om.

I USA kändes det som att det fanns fler vänner jag kunde lite på, här har man varit med om för mycket svek och lögn. Jag tror nästan Jennie är den enda som jag inte blivit sårad av någon gång. Märkligt igentligen, när man tror sig ha så många nära och kära.

Sedan så har jag ju en pojkvän i Amerika som jag älskar väldigt mycket, vi har idag varit tillsammans 6 månader och 16 dagar men vem räknar? Sedan kan man ju fråga sig vad jag och han håller på med, vad gör vi som far runt halva jordklotet bara för att hälsa på varandra? Är vi så pass seriösa? Är han det? Är jag det? Näe jag vet inte. Jag älskar han ju, men skulle jag en dag vara beredd att lämna allt jag har byggt upp under alla dessa år i Sverige? Och varför tänker jag så långt i förväg.

Jag bestämmer mig här och NU för att inte tänka något mer på vad som komma skall mellan mig och han utan jag ska ta dagen som den kommer! Carpe diem. Sieze the day. Fånga dagen. Det är bara det jag kan säga