Where to go?

42 dagar kvar!

När jag tänker på det får jag som en klump i magen, jag är ständigt nervös och orolig nu! det finns flera frågor som snurrar i huvet nu. Kommer jag åka? Vad kommer familjen tycka om mig? Hur är skolan? tänk om jag inte får några vänner? Kommer jag stanna hela året? Det är allt möjligt som jag funderar på! Jag vet inte vad jag ska ta mig till jag blir galen! försöker tänka så lite som möjlöigt på det.

Det som jag är mest orolig över ändå vännerna, tänk om jag kommer tillbaka till sverige och har tappat kontakten med allihopa! Jag har också planerat att jag ska ha något slags av avsked, avskedsfest eller nått liknande, det kommer jag nog inte palla! Tänk så mycket jag grinade när andreas åkte!

Man kan få ut sjukt bra bilder fårn google earth så visar lite bilder från Mishawaka, Tack Google Earth ( ` v ´ )

Skolan:
image56


Området där jag ska bo, eller vägen men vet inte vilet hus:
image57

Flashback and Future!

Flashback
Storebror har iaf kommit hem nu =) det är kul och ha han hemma! Jag har inte orkat skrivit så mkt nu i slutet de har varit så mycket som hänt och jag orkar inte skriva om allt men kan ta upp lite!

Som sagt så har storebror kommit hem och de är så roligt efter som han bor lite grann hos oss och de leder till att jag spenderar mer tid med han nu än innnan han åkte ;)

Våran tyskinna som bodde med oss i 7 mån har iaf åkt hem vilket känns som en liten lättnad, hennes mamma och syster kom upp hit och dom såg ut som typiska tyskar dom också. Skulle man rita en tysk skulle man rita dom!

Sedan har har också tentat min FeA! Nu är det bara två ämnen kvar :P

Det har ju också varit skolavslutning och diverse men orkar inte skriva!

Kom hem från en resa med familjen till alanya i söndags också! Det var välbehövt och helt underbart! Vilken också var lite roligt var att de var hela familjen. Det var riktigt riktigt längesedan vi gjorde nått tillsammans och det var trevligt faktiskt =) Mamma sa de att Andreas har nog inte pratat så här mycket på 5 år. Det blev också lite uteliv i alanya med brorsan och de var sjukt bra uteliv där, orkar inte skriva så mkt om vad som hände där också men visar lite bilder:

alanyaalanya


Alanyaimage55



Future!
Jaa, då är de bestämt nu. Snart är sista inbetalningen betald.
Så här ser allt ut:

7/8 lyfter ett flyg från Arlanda, på detta flyg sitter jag, Veronica Österlund ensam från sundsvall känner ingen vet inte vad som väntar eller vad som kommer hända.
Eftersom min skola börjar ovanligt tidigt 14 augusti så måste jag åka innnan alla andra utbytesstudenter så jag får alltså åka själv.
Jag kommer därefter mellanlanda i New York den stora staden, där ska jag också hitta alldeles själv till mitt nästa flyg som går till Cleveland i Ohio. Därifrån, från Cleveland ska jag återigen lyckas hitta alldeles ensam till ett flyg som går till MISHAWAKA, INDIANA. Det är där jag ska bo i 10 månader.

Jag kommer att bo hos:

Douglas and Mary Ann Sims-Tillotson
702 W. 4th Street
Mishawaka, IN 46544
USA

Värdmammans yrke: massage therapist and resume writer
Värdpappans yrke: truck driver

Barn: Bailee F 19, Maddy F 17, Georgia F 10 and Elaxas F 7 (permanent foster child)

Intressen: Family hobbies and interests: Douglas was born 1958 and enjoys skiing, cards, and family, Mary Ann was born in 1954 and enjoys crafts, gardening, skiing, playing cards and family.

Skola: Mishawaka High School
1202 Lincoln Way East, Mishawaka, In 46544

USA
Där pilen är där ska jag bo :S