It doesnt matter anymore

I dont care and i dont wanna care so why do you ask me?? does it really matter for you that much? I dont care what you do or have done anymore and you shouldnt care about what i do or have done so just leave it and dont tell me or ask me..

Feel the pain

Glömde ju berätta att jag redan nu har ont i nästan HELA kroppen, undra då hur det kommer att kännas imorgon......

Chuck Lidell
Tavla målad av Tim "timpa" Skoglund åt bror grymt bra verk.


Dubbles

Japp då fick man sin andra klasseger i a-klass :) Jag och mille vettu! Fast det var nära att den skulle ryka med.

Vi var andra seedade och därmed framflyttad till semin så vi behövde bara spela 2 matcher. Första spelade vi mot 2 skellefteå tjejor. Egentligen har dom sjukt dålig teknik men man får tillbaka alla bollar och det blir konstigt nog bra för dem. En 3-settare, mamma och pappa var rätt nervös såg att mamma gick därifrån. Var väl inte världens trevligaste och spela mot idag kan jag tänka mig. För det första spelade dom väldigt bra med en trög boll och det gör itne jag och mille så dom ville såklart ha en trög boll. Jag vägrade vika fjädrarna på första bollen eftersom den var perfekt, när vi testade den landade den precis där den ska landa. På andra bollen då vi bytte var det lika bra, dom ville att jag skulle köra armbåden i den för att få den långsammare, tyckte lite synd om dom så "gjorde" väl det, kanske itne lika mycket som dom ville men jag gjorrde det ju iaf. Sedan så dömde jag ut en serve som var ut, dom ville spela om dom men efterosm jag var stensäker så  vägrade jag det med :) kände mig riktigt nöjd faktiskt att jag inte var den vanliga gamla mesveronica :D

Andra matchen mot malin och sandra var tuffare. 3-setare den med. Där hände det en liten rolig grej. Jag dömde ut en boll vid sidolinjen som var klart ute mille såg också att den var ute. Malin höll naturligtvis inte med men jag vägrade ge mig eftersom jag verkligen såg den. Sedan slår jag en boll som är klart INNE, folk vid sidan om banan och bakom säger samma sak. Men malin ville ju att den skulle vara ute, haha då fick jag ett utbrott! Okej, mille är för snäll för att båga säga nått men i helvete heller. Aja dom fick väl den poängen efter många om och men och jag ville spela om den men näe då får jag en kommentar som "så du får döma på din sida men jag får inte döma på min?" alltså bara jag tänker på det blir jag förbannad!

Aja annars var väl allt okej, jag och mille spelade jätte bra i finalen :) synd bara att vissa människor har snéa linjer, sytar inte på dubbeln nu för hon kan ju ha sett fel med men var en annan match som många tyckte att det var orättvist dömt från ena sidan.

Tack och hej från mig!



Give and take!

Haha den här bjuder jag på, Jennie och jag hade väldigt kul åt denna bild igår iaf!



Sedan hittade jag en jätte rolig länk som jag snodde från amandas blogg


South Mountain

Glömde nämna i förra inlägget att Jenniie dansade på borden på kebab cisty när vi var där efter utgången. Och förut var vi på en tripp till södra berget och jennie, erik och stolpe tyckte det var jätte läbbet och åka där!

Tack och hej

Amazing saturday

Måste ju berätta om min lördag då jag hade snuskigt roligt!

Morgon:
Andreas ringer halv 9 och säger att jag måste hämta han så då var det bara att fara (somnade 3 så var GANSKA trött). Hämtar Andreas berättar att jag ska på trav så bestämmer oss för att göra ett system tillsammans som pappa också var med på. Åt gårdagens middag till frukost som jag och andreas hade snickrat ihop med istället för pommes blev det krocketter

Lunchtid:

Simon hade förfest som egentligen skulle börja 09:00 men eftersom jag och mina vänner Jennie och Anna är rätt slö kom vi inte dit förren ca 12 och där förades det bland pojken.

Mellanmål:
Runt 14 var vi på travet, träffade många kända ansikten. Här började iaf min fest med b la lite jäger + öl.

Middag:
Runt 17:30? hämtade Joel och hans bror upp mig, anna och jennie på travet sedan stannade vi hemma hos mig och plockade upp andreas och lite nya kläder åt mig :) sedan bar det över till Anna där den riktiga festen skulle börja, jag fortsatte mitt drickande med mina goda piggelindrinkar mums. Klockan 19 somnade jag i soffan, inte så konstigt med tanke på att jag sovit lite innan och inte ätit något.

Kväll:
Vet inte vad som hände men fick en skön powernap. Klockan 21 väckte jennie mig och då var det full lägenhet och många nya ansikten sedan fortsatte förfesten tills vi drog ner på staden.

Sen kväll:
Kan inget klockslag då vi åkte ner på staden men det vankades iaf oscars. Det tråkiga var ju att det var 23 där och jag är 19. Bror min försökte övertala vakten att vi var ett helt sällskap på över 15 och jag var den ändå som 19 men då kom ju anna och ullis och dom är ju bara 21. Men som räddaren i nöden kände ju storebror magnus som äger oscars så han gick bara in och pratade med han så kom det en vakt som escorterade in oss :) väl där inne var det grymt sjukt äckligt jävla roligt!!! Och som gubben i lådan tittade morbror lennart in och gjorde oss sällskap där inne, vet inte vart andreas hittade han.

Natt:

Klockan 3 beslöt jag, anna och ullis oss för att trampa iväg. Vi skulle hämta Jennie som var på stadshuset och ut därifrån kommer simon med en vinglandes jennie. Vi skulle alla tjejor sova hos anna men eftersom jennie var väldigt tjurig gick vi på kebabcity där en ensam joel satt full och glad och pratade i mobil. Efter ett mål mat där kom joels bror och hämtade oss och körde oss till jennie. När jag och jennei kom in i jennies lgh väcker jennie hennes mamma och jag tyckte det var jätte kul =) vi åkte till anna igen så runt 04:00 var vi hemma hos anna där hon och ullis satt och kollade på film :)

Tack och hej nu har ni fått läst om min underbara lördag :) ingen dagen efter ångest hade jag heller vilket var välddigt skönt för en gångs skull!



Happy Birthday to me :)

Yaaay :) jag fick min NHL biljett så 2 oktober blir det NHL premiär i globen med pappsen och jag ska se detroit red wings vinna :) Sedan fick jag pengar, en ny locktäng (eftersom jag klev sönder den förra?) och annat typ underkläder, kläder osv. Födelsedagen firades med att jag och bror lagade mat JÄTTEGOTT sedan var hela tjocka släkten förbi, jennie och anna tittade också förbi och gjorde tillvaron lite mer spännande :) och i helgen blir det fest! Just det Anna fyller ju år imorn så då ska jennei bjuda mig och anna på lunch imorn!!



Lite bilder från då jag var i detroit och såg hockey där :)


Red Wings Hockeyarena


Red Wings hockeypucken på hockeytown :)


Tröjor på väggen i hockeytown, #40 zetterberg och #5 lidström


Hockeytown <3


Jag och Red Wings musse


Red Wings 4 - Columbus 1 yay

Squash

Japp tro det eller ej men idag spelade jag squash, var ca 2 år sedan sist och idag bestämde jag och Lukas oss för att åka och spela. Var lite knackigt i början men lossnade mer och mer, övning ger färdighet ;) får jag spela lite till så kommer jag att krossa Lukas!

Annars inget nytt tro jag, hoppas på NHL biljetterna tils imorn :)


Birthday time

Måste ju berätta för alla att jag fyller år på torsdag! Det får ni ABSOLUT INTE glömma, inte för att jag tror ni glömmer bort mig men bara för att vara säker. Jag önskar mig inget speciellt förutom en biljett till NHL matchen i stockholm sedan vill jag bara ha pengar :) Tror min födelsedag kommer bli utmärkt eftersom min älskade bror kommer hem på min födelsedag :D kunde inte bli bättre :) eller jo, om jag får min biljette till matchen så!

Fun, really fun!

Skit kul att domarna i timrå vs. hv var mutad eller så var dom bara almänt dum i huvet! Men det är glömt nu vill itne tänka så mkt på den matchen, skellefteå vann iaf :D koskenkorva gjorde avgörande målet och han är nu min idol! Hade väldigt roligt åt happysimpan över det hela:

MiNi 18 dagar sen karlstad! säger:

haha
MiNi 18 dagar sen karlstad! säger:
du har problem
veronica. säger:
men nej han gjorde nyss mål i skellefteå
MiNi 18 dagar sen karlstad! säger:
vem?
veronica. säger:
kosenkorva!
MiNi 18 dagar sen karlstad! säger:
är inte de sprit?

Var på bite line igår med mina kära flickvänner det var mysigt sedan idag träffade jag zara som kommit hem och jag kände mig inte alls vit nej nej!

Jobb jobb jobb jobb

Och inte får man något för det heller! Den här veckan har varit crazy! Haft så sjukt mkt. i måndags var det två möten, sedan har jag bara fått mer och mer över mig. Med att skriva grejor  inför banketten och allt. Hann inte med filosofin idag helt enkelt. Hade spanska prov och svenska redovisning imorse med och eftersom skolan har gått lite i andra hand den här veckan gick det väl inte super precis.

Carro ringde förut halv 11 och frågade om jag kunde hjälpa henne skaffa påsar till SM-påsen, 105 st. Som den snälla människan jag är så tog jag på mig det. Var på hemköp och där fick jag låna 10 korgar att ställa ut vid banorna plus att jag fick en rulla med 250 stycken plastpåsar så just nu är Hemköp min absoluta favorit affär dom kunde inte gjort det enklare för mig!

Igår slängde mikael en ny grej på mina axlar med och jag hinner verkligen itne så det ska jag lämna ifrån mig så fort som möjligt.

Nu har jag iaf skrivit klart vägvisning och annan information till banketten som ska ut senare idag plus gjort en final sammanställning av anmälningarna och skrivit röstningstävlingen till melodifestivalen. Tur att man har sådanna underbara föräldrar som hjälper mig skriva ut de, var lite mycket exemplar av allt så skulle ta månader och skriva ut med våran skrivare! Älskar mina parents :)

Och nu måste jag iväg till stan och köpa nått jag kan äta innan jag ska till sporthallen för breefing med refereen sedan kommer det vara fullt upp hela helgen med att vara domare, bankett m.m. Fast lite kul är det ju också såklart :)


Study hard its worth it!

Haft så sjukt mkt och göra den här veckan att jag inte kunnat gjort något känns det som. Nu sitter jag här och om ca 8,5h ska jag ha spanska prov och jg har inte kunnat plugga något alls. Allt som har med SM i helgen och göra stressar ut mig också, förstår inte hur jag ska hinna med mig. Tack och lov har jag ju pappa som så vakert hjälpte mig med en grej som tygnt mig hela veckan med banketten, tack för den pappa <3. Sedan imorn har jag ju först spanska prov och direkt efter en redovisning på svenskan som ska vara 10 minuter, YAY!  Har ju itne kollar över dom något plus att man få bara ha stödord på svenskan så måste skriva dom nu. Längtar sjukt mkt efter nästa vecka

Just det igår :D
Anna ringde runt halv tio och hon vad ju "lite" glad i hatten och ville ha nattsällskap, jag kände på mig att hon skulle hinna somna innan jag kom så tog med mig jennie. Där spenderades min kväll/natt. Sedan kom sebbe hem runt halvtolv och som tur var hade jag lagat mat som var väldigt uppskattat från alla :) det blev mkt bättre den här gången då jag inte brände allt. Anna vaknade till någon timme sådär men sedan somnade hon och sebbe lika fort båda två så jag och jennie somnade till lilla spöket laban :)

God dangit

Nä nu måste jag sova :O har ju skola tidigt imorn men kan inte sova nu helt plötsligt. Kvällen blev det bilåkning med ja just de dom ja! Det var ju kul, åkte till timrå en sväng och träffade jennie på macken annars var vi väl mest bara och snurrade runt hela kvällen.

men gud vad jag verkligen inte är pepp för att gå på skolan imorn USCH och FY! Men men inte mkt kvar nu, men frågan är ju om man orkar hålla ut.

Sedan längtar jag ju till vecka 15 då jag planerar att åka till borga igen ;) hoppas på en trevlig vecka med trevligt sällskap!

No practice for me

Sjukt dryg kväll, suttit i möte hela kvällen. Först var det domarmöte halv 7 till halv 8 eftersom jag ska vara domare på U15 SM till helgen. Efter det var det möte om själva SM för oss som har olika uppgifter under tävlingen. Eftersom jag är bankett ansvarig var jag tvungen att infinna mig där med och vi blev inte klar förren halv 10. Så jag missade träningen och allt bara för det! sjukt less tog de ju lugnt på gymmet idag med, hade jag vetat de hade jag ju kört lite hårdare där men trodde ju itne att det skulle ta sån tid!

Aja nu har man iaf de här möterna överstökade och nu måste man bara gå och ha ångest för allt man måste fixa innan helgen, fick ju bara mer på axlarna efter det här! Nu vill jag nog mest bara att helgen ska bli över.

Borgafjäll

Haft ett sjukt härligt sportlov! I onsdags åkte jag, pappa, amanda och hennes far till vår stuga i Borga. Torsdagen kom även min morbror lennart upp. Eftersom jag inte kkunnat uppdatera under veckan så kommer en lång udate nu ;)

Ungefär så här såg det ut:

Torsdag: Klev upp rätt tidigt på med skoterkläder sen bar det av. Vart en riktigt lång tur. Men det mest pinsammaste med den dagen var då amanda skulle åka med mig. Jag kan ju säga så här att min skoter är inte direkt gjord för att man ska sitta två på den och när det lutar följde inte amanda med riktigt i början iaf så stannde vi till. Jag körde fast och 7-8 skoterkillar som höll på att leka i närheten fick hjälpa oss upp, jag tyckte det var så pinsamt så jag gick därifrån. När vi stannade för att fika skulle jag backa ut och vad jag inte viste var att det var blank is under snötäcket så jag gasar för mycket och tippar med skotern över mig,  lyckad jag är! Mer bravader än så var det väl inte den dagen.

Fredag: Vi åkte och fiska, alla fick fisk utom amanda, efter ett tag blev jag och amanda less så vi åkte ut på en egen sväng för att leta skoterpojkar. Amanda verkade väldigt rädd vissa stunder då hon åkte med mig och jag fick väldigt ont i magen då hon höll i mig så hårt hon kunde hela tiden! Amanda provade även köra lite själv men var för rädd, trodde vi skulle tippa då det var minsta lilla lutning.

Sedan började den riktiga festen. Började pimpla vin efter maten sedan blev de bara mer och mer av allt möjligt. Lennart gav mig mostergroggen innan vi skulle gå tilla afterskin och det var nog den som slog i rejält. Direkt inne vid pubben slog jag och amanda oss ner med bandet riff raff ruff haha som spelade fast tog en paus sedan fortsatte kvällen med öldrickande och dans. Klockan 2? kom en taxi efter mig och amanda, jaha tänkte jag men då var de ju pappa som hade åkt hem från idet (en annan pub) så hade han sagt att taxin skulle hämta oss med. Jag hade ju träffat några trevliga grannar som bodde efter samma väg som oss så jag följde med dom på efterfest medans amanda fortsatte hem. Hade riktigt trevligt och blev bjuden på mat och diverse, runt halv 4 kände jag att det var dags för mig att gå hemöver så då gick jag hem :)

Lördag: klev upp halv 10 kanske, ingen annan vaken fast pappa hörde hur jag tog vatten och då kommer han ut i köket och frågar vart jag varit? haha va jag hade ju varit hemma men aja, orkade inte så mycket den dagen så blev lite i backen bara. När vi kom hem var de ju hockey, vilket sög så gick och la mig! En av umeå killarna som jag varit på efterfest hos kvällen innan började smsa och frågade om vi inte skulle komma över och spela kort vilket vi gjorde jag och amanda. Var väldigt trevligt och dom ölade en del. Runt 12 bestämde vi oss för att åka på puben, eftersom jag inte druckit något så tog jag bilen, vi åkte till pub efter pub men var inget vidare drag tills vi kom till den vi skidbacken där det grymt! Hade sjukt roligt vart bara en öl där så dansade vi styrdans. Roligaste den kvällen var en kille som vi träffade, han presenterade sig som muttis och han förklarade att han hade fått det smeknamnet för han tyckte om att slicka fitta? haha aja det var kul de är en historia för sig! när puben där stängde så var det jag, amanda + 8 killar till som tog varsin svart sopsäck och började trampa uppför skidbacken efter halva backen orkade vi inte gå nå mer så då vart det full fart ner! Jag,jonatan,amanda och oskar gick upp en gång till och åkte men sedan vart vi så trött så vi åkte tillbaka till grabbarnas stuga och spela mer kort och greja. Muttis och hans vän ville också komma men amanda sa att vi bodde på torpvägen 5 vilket var några nummer fö fel.

Ja hade iaf grymt kul och längtar till påsk då man får träffa dessa roliga umeåpojks igen ;)

JUST DET! UMEÅ POJKSEN SA ATT JAG VAR DUKTIG PÅ OCH KÖRA OCH ATT DET VAR KUL OCH ÅKA MED MIG!! HA KÄNN PÅ DEN NI ;) de är inte varje dag jag få höra de (anna)

My evening

Ja efter mitt samtal åt jennie trodde jag inte kvällen kunde bli bättre men där hade jag fel! Det började med att Joel snackade om att han ville ha max men då kände jag att jag inte var så sugen men sedan när happysimpan sa att hon skulle på big boy runt halv 1 så kunde jag inte hålla mig längre. Min älskade lilla Erik var frivillig att följa med och såklart så backade inte jennie när hon hördes att det snackades om mat! Så iväg var jag och hämtade jennie och sedan vidare till töva för att plocka upp Erik och hans vän. Till min stora besvikelse hade ju big boy hunnit stänga :( skulle min perfekta kväll sluta på det här viset tänkte jag då. Självklart inte, max hade ju öppet :D efter mat i magen körde jag tillbaka erik och hans vän sedan for jag och jennie ut och åkte runt i sundsvall lite till.

japp så såg resten av kvällen/natten ut och nu är jag hemma och är hur glad och pigg som helst så kan inte sova så nu blir det till att se film =)

later

my friend jennie

Jennie min vän, finns det någon roligare människa? tveksamt!

Nu här på kvällskanten fixade jag nummer ett åt jennie, fick en kille att inse att hon existerar men det var tydligen inte så uppskattat. Jennies kommentarer om det hela:

jennie säger:
nu äre kris
jennie säger:
ja försöker långsamt ta livet av mig
jennie säger:
ja va för ett tag sen men nu kommer jag inte kunna sova på ååååår
jennie säger:
äru dum?!?!??!
jennie säger:
spara allt på datorn om du kan så jag kan läsa sen o skämmas
jennie säger:
äre okej om jag slutar andas nu??
 
och

jennie säger:
eller så lämnar jag aldrig någonsin den här lägenheten?


Så kul har jag haft det den senaste timmen :D