leaving

Ja nu snart då åker jag =)
Var på stan med mammsen en sväng och köpte en tröja och handväska från H&M. Hittade också ett par skor som jag vill ha, dom kostar dock 1800 så det får vänta lite, ska försöka dra ner på mina impulsköp. Sedan köpte jag den engelska cosmopolitan, har kommit fram till att den är mkt bättre! Ammars har jag inte gjort så mycket mer, nu vill jag bara sätta mig i bilen och somna! Gud så skönt.

Lil Wayne - This girl

Packar inför resan till hufudstadän, ska försöka tagga till men det är ganska svårt :P. var och tränade imorse med emma =) ringde först Rikke (tränaren) och han sa att hallen var tom så då åkte jag och emma dit och tränade nån timme så här på morgonen. Strax efter fem kommer dom och hämtar mig idag, så medans jag är påväg till Sthlm så sitter alla mina vänner och förfestar inför maskeraden hos sussi :( aja, jag får har mitt roliga nästa helg då jag åker till GBG och hälsar på storebror!




ehum

Ja vad ska man säga? livet är bra komplicerat.. Skönt med lov iaf =) Haft en bra lov vecka hittills, eller ja jo den har väl varit bra ändå..

This happened so far
Helgen som var tävlade jag, kom 3a i dubbel iaf. Kunde gått bättre!
Amanda har sovit här vi har även lyckats ta oss till helex och tränat
Jag trodde vi hade inbrott i huset medans jag och amanda var på övervåningen
Spelat sällskaps spel med amanda, luddiluren och fredde
Om gårdagen ska jag inte säga så mkt mer än att jag har nog gjort bort mig en hel del ;P men men sånt som händer. Ska nog inte hända igen ;D
Sedan har jag mest sovit och tagit det lugnt, var planerat för utgång igår men alla var så seg och trött inklusvie jag, var på en liten roadtrip till skogarna istället, mörkt och läskigt var det!

Nu ska jag äta pankakor och sedan ska jag träna..

Sunday

Jaja, kom hem för typ en 1 timme sedan. Förlorade dubbeln men satan va arg jag blev på kicki som vi mötte. Först dömde jag ut en serv, och jag är absolut inte den som fuskar med linjerna jag dömmer hellre in om den är ut eller om jag är osäker. Men iaf så dömde jag ut den för den va ute och hon skulle börja gnälla, fan eller tänkte jag och stog på mig, bolljäveln va ut och så va det bara! Så börjar hon med en jävla tönt min och nickar på huvudet som om jag gjort fel, fy fan va förbannad jag blev. Sedan var det en annan boll jag släppte som var även mer ut, och då gnäller hon ännu mer och ska försöka sno poängen, fan va arg jag blev! Alltså jag kokar bara jag tänker på det. Iaf så vägrade jag ge mig, "det var ju inget blått emellan, bollen var på linjen" säger hon. Men va fan vadå blått emellan!? golvet var grönt!! Då sa malin som jag spela med "vadå blått? den var ju ut" alltså både malin och jag blev jätte förvirrade, vi fattade inte vad hon menade. Men aja vi gav oss inte och fick poäng =) men det hjälpte inte för vi förlorade ändå så det blev bara en tredje plats menmen.

Om en timme ska jag till b-åker hallen och då blir det mer badminton igen. Amanda och jag lovade två tjejor att träna individuell träning med dem för dom tyckte att dom var så dålig så vi ska försöka lära dom lite mer =)

(Bild från USA) En arg jag! haha ;) förövrigt vill ni inte veta hur jag fick det där blåögat!

Competition

Ja då har man suttit hela dagen i en badmintonhall igen! Spelade bara 4 matcher eftersom singeln inte gick nå vidare. Spelade faktiskt första singeln ganska bra, eller tog i alla fall haha sedan andra singeln vill jag bara glömma fy fan va dåligt jag spelade! Usch och FY!! Aja första matchen på morgonen förlorade jag med, mixed med joel. Det var en tre setare och hatar  alltid att förlora dem. Aja vann dubbeln med malin idag så semifinal imorn :) Önska mig lycka till för det lä behövas :O ha

Jag och mille förra helgen ;)

Graduation hat

Glmde berätta att vi provade studentmössor i onsdags =) Det avr iaf det knöligaste och de mest invecklade jag någonsin gjort iaf! Förstog ingenting fans för mycket att välja mellan fy! Men hoppas att det blir bra i slutänden iaf =) Fast iof så spellar det nog ingen roll för mig för jag lär ju ändå tappa min jävla mössa samma dag som jag fått den. Jag är inte alltför bra på att hålla reda på saker, speciellt inte saker som jag har med mig under festliga tillställningar!


Lunchbox

Här kommer en fin liten bild på Bens lunchlåda som han använder varje dag i skolan =) lägg märke till capen :) Lagt upp den mest för at du ska få se den linus!


What the?

Blir så jävla less på min tränare Peter! Han kan itne ens meddela att det inte är någon träning utan man ska vara tvungen att åka ändå till sporthallen för att få reda på det när man är där! Sedan så förut med de andra tränarna vi hade förut hade vi iaf ett träningsschema så vi visste vad vi skulle göra på varenda träning. Nu kommer vi till träningen och väl där för vi göra en massa konstiga övningar som han förklarar jätte dåligt. Näe fy nu känner jag att jag är jätte arg men jag blir så jävla irriterad..

Tired

Vaknade nyss och är inte speciellt så jätte pigg ändå. Skulle kliva upp tidigare men vi hade strömavbrott runt 8 i morse så min väckarklocka funkade inte JIPPIE aaja mamma kom iaf hem på lunchen det var ju tur :)

Jag var iaf vaken till 3 inatt och pratade med Ben på msn =) det var hemskt kul att få se han i webcammen, känns somd et var jäätte länge sedan! Fick också det här året fotboolls pic av han! Jag blir alltid så glad då jag ser han, gud vad jag längtar tills att han kommer hit nu.

Han ser så allvarlig ut tycker jag haha ;P

what a ding dong

Ja ding dong det är jag det! Hur tänkte jag då jag sa att jag kunde åka på en elittävling i stockholm? Och vem sa att jag ville spela mixed där? Ja inte jag iaf... PINSAMT! Ångrar mig sjukt mkt nu när jag ser lottningen... Aja jippie för mig :)

Äh nu ska jag inte ha sådan inställning! Jag ska åka dit och spela och ha roligt =) Jag ska spela för att det kul! :)


To much

Min vecka ser ut så här:
Måndag: Skriva klart Rättskunskaps rapport
Tisdag: Skriva ett föredrag om FN som jag ska hålla på Rättskunskapen OCH plugga Naturkunskap (kemi)
Onsdag: Plugga Naturkunskap
Torsdag: Skriva 2 Labbrapporter
Fredag: Skriva uppsats om Tristan och Isolde (Svenska)

Allt detta ska lämnas in den här veckan, vi fick Svenska uppsatsen uppskjuten tills söndag men vad hjälper det mig? Jag kommer ju ändå vara i Huddiksvall och tävla hela helgen så jjag komemr inte ha nån tid att skriva nån uppsats då!

+ att på allt detta så ska jag hinna träna och vara tränare, det värsta är ju att man måste prioritera och det får nog bli träning som får ta stryk den här gången =/ tyvärr äre det så men kommer nog inte hinna gymma nått den här veckan, har faktiskt varit jätte dålig på det men nästa vecka så kör jag igång igen =) Hoppas bara att jag inte får många av dessa veckor då kommer jag gå in i väggen!

Men Tisdag tänker jag inte gå på studiebesök på MiUn så då har ju nästan hela dan på mig där och på fredan har vi någon MR-dag och den tänker jag heller inte gå på, då får jag rätt bra med tid ändå!

Jag vill ha tillbaka det där håret! Vad hände? Kommer inte ens ihåg att mitt hår har varit så där långt och tjockt

with my darling

Nu är jag med min käre vän jennie :) Vi bestämde oss för att vara nyktra ikväll men när man är med jennie brukar det alltid sluta med bravader men inte ikväll verkar det somhon är helställdpå att vara hemma ikväll. Just nu sitter vi och kollar på dancbands tävlingen på svt1, riktigt mysigt och trevligt faktiskt, och vi blir jätte sugen på att åka på dans med.



cake day

Idag bakade min klass och jag tårta hemma hos mig =) den vart riktigt fin!



Glöm inte kolla in våran klassblogg :D

Upset

Orkar inte lägga in några bilder idag från helgen så det får bli imorn kanske?

Är lite less på Ben med, han säger alltid en sak men sedan så håller han inte den! Som igår tex, han sa att hans fotboll skulle vara klar klockan 23 min tid, jag så snäll som jag är väntade tills 23, den blev 24 och när klockan slog om till 01 gav jag upp. Jag skickade ett sms och skrev typ
"I guess you never stick to your words and i dont realize it until now, i guess i kind of always knew but i didnt now how to put it".
För det var inte precis första gången. En halvimme senare ringer han och bla bla "im sorry" som om jag itne är lagomt less på "im sorry" nu. Sedan sa jag bara att jag skulle sova så då fick jag ett sms
"veronica im sorry... I didnt know when the thing would end so i just guessed and i know i shouldnt have done that... You have every right to be very upset with me and i completely understand..."
Jahapp tänkte jag, först och främst vad var alla punkterna till för?? så jag svara bara "Okay". Egentligen är det nått och less över? men det känns lixom bara som att han aldrig håller vad han säger och det blir så jobbigt för jag kan aldrig veta om det stämmer, sedan så blir jag väl lite smygsur över att aldrig JAG får nån tid av han utan det är bara den där jäkla fotbollen. Iaf så fick jag ett nytt sms
"well i hope you have a good day babe... I dont expect for you to say this back but i love you babe and just keep that in the back of your head... Just knoe that i love you..."
Dessa punkter.... men kan man bli arg på nått sånt? varför han skrev "i dont expect for you to say this back" var för att jag har varit lite elak och inte sagt I love you till han några gånger, är det normalt och bli less på att höra dom orden? Borde jag itne bli jätte glad varje gång han säger det? jag tycker bara att jag hör dom dag ut och dag in och att jag hör det för mkt. Måste man säga det varje gång man pratar med varandra? jag menar han vet ju redan att jag love:ar honom äh sak samma..

Skickade iaf ett sms för ca 50 minuter sedan och frågade om han kunnde logga in på msn när han kom hem från träningen. Då ringde han upp och sa att han skulle gå ut och äta med några från fotbollslaget så jag var värsta otrevlig mot han och han var lika snäll och gullig som vanligt men fattade inte att jag var otrevlig vilket bara gör mig ännu argare!

näe fy nu har jag avreagerat mig lite på bloggen så nu känns det lite bättre. Men samtidigt så känns det som jag är en sån där sur och bitter flickvän som jag hatar när andra är och jag vet itne hur jag ska bli bättre! Allt skulle vara så mycket lättare om han bodde här :(

Ben och min favvis hund =)

Sorry

Ledsen att jag itne bloggat på ett tag men har haft fullt upp med skola och träningar osv senaste veckan. Klarade iaf Företagsekonomi provet med =) fick typ 25 av 40 tro jag och Birgitta (läraren) berömde mig jätte mkt. Hon tyckte jag ade gjort det så bra och kommit ikapp efetrsom jag inte läst det på länge =) då blev jag glad! Sedan Naturkunskap B provet och Rättskunskapsprovet var ju nått annat :P. Vet att jag kuggade rättskunskapsprovet för han inte plugga men Nk hoppas jag att jag  klarade för jag pluggade som en tok!

 Är sjuk nu med :( ont i halsen.

Tävlade i helgen med, spelade som en kossa, spelade inge bra alls menmen. Såg faktiskt fram emot dubbel emd melinda men gick inge bra alls. Lägger in lite bilder från helgen senare när jag fått dom av malin =)

Nu ska jag fortsätta med min körkortsteori, måste ju skaffa körkort innan Ben kommer hit så det är bäst jag lägger på ett kol nu!

Byebye for now!

Dont think so much

Jag tänker aldelles för mkt, hua. Jaja Idag firar jag och Ben iaf 7 månader. Fast jag är här och han är på andra sida jordklotet, det känns kul. Jätte roligt. eller?

Har iaf bestämt mig för att inte gå ut ikväll. Kanske åker till Jennie och äter med henne och ser på när dom förfestar. Jag ska ju faktiskt jobba klockan 7 imorn. Aja får se kanske blir hemma med, skulle behöva det för jag är inte på mitt bästa humör. Jag vet itne vad det är för fel på mig men jag blev jätte arg på Ben i telefonen förut fast han inte gjort nånting alls. Det är typsikt mig.. Men jag känner att jag orkar inte längre, jag älskar Ben men det här tar knäcken på mig.... seriöst.

Hade iaf lite kul idag med Amanda på chair dance. Men nu vill jag mest ifrån sundsvall och får nåt nytt och tänka på. Var ju tänkt att jag skulle åtk till oslo förra helgen men min ligger minus med min ekonomi så det gick itne så bra.. Längtar tills GBG om en månad, sedan kommer det ju vara rätt skönt och åka till Ö-sund nästa helg och tänka lite på badminton istället för allt annat.

På flygplatsen andra gången jag lämnade Ben

They lost

Dom förlorade =/ jag som trodde dom skulle vinna! Jaja, jag somnade efter tredje perioden men Ben ringde efter matchen och berättade att dom hade förlorat. Det är sånt som händer.

Nu snart ska jag coh amanda på chair dance på Helex haha ;) va har hon drgt mig in i nurå tro! DU SKA GÅ skrek hon nyss. jahapp erotik inspirerat var det med! Men det är väl bara byta om och ta sig upp ur soffan snart! Ja det med, jag sov på soffan och amanda fick sängen för sig själv, hur snäll är inte jag?


Lets Go Mishawaka Cavemen!!!!

Sitter och lyssnar på live broadcast nu! Mishawaka high school har spelar deras viktigaste amerikanska fotbollsmatchen ikväll. Dom möter de stora rivalerna Penn! Mishawaka har inte vunnit över Penn på 28 år men i år tror alla på Mishawaka med ny coach och allt! Viktigaste av allt är ju att min bejb spelar med ;) .

I keep my fingers crossed for you Mishawaka Hi!

( Ett år sedan (; )

At school

Tänk att man lyckas ta sig upp motvilligt varje morgon. Vissa människor kanske tycker att det är kul med att kliva upp tidigt och gå till skolan men jag är inte en av dem. Jag väntar i sängen så länge som möjligt innan jag klivar upp för jag vill verkligen inte. Idag snoozade jag mitt alarm i 40 minuter men jag hade tid ändå.

Slutar halv 12 idag sedan tänkte jag gå på Helex och gymma, jag ska inte backa ur men jag är så trött att jag överväger till att hoppa över gymmet men näe det sk jag inte göra!

Sedan blev jag lite besviken imorse när jag inte hade fått något sms från Ben :( han brukar alltid skicka ett när han slutar träningen vilket är run 01:00 på natten för oss så jag brukar oftast sova, men nu hade jag itne fått nått :(

Practice

nu åker jag på träning :)


Studying for my test tomorrow

Kommer nog bli en sen kväll om jag pluggar i den här farten.
För övrigt har min dag varit bättre, eller den var väl rätt bra ända tills jag och Amanda var tränare för våran träningsgrupp. Det var en liten skitunge som började vara så otroligt jobbig, blev less och han gjorde mig på dåligt humör.

När tränigen var slut och jag och amanda tänkte ta en bana och bolla lite så upptäckte jag att min rackert var borta. Tänkte då att jag måste ha råkat lagt det bland lånerackertarna och som pricken över i:et hade jag tappade bort nyckel till badmintonskåpet i B-åkershallen. Kanoners tänkte jag och letade nyckeln i ca 15, Amanda hjälpte till med. Tillslut hittade jag ju nyckeln och då hade jag ett hål i byxfickan så den var nere i benet, tack och lov, visste inte hur jag skulle ha förklarat mig för Håkan och Kicki annars. Rackertet mitt låg bland låne grejorna med så slutet gott allting gott!

Näe nu är det dags för mig att plugga.