Saturday, Sunday

Lördag
Jag började lördagen med att kliva upp 06:50 för att åka till Täby på Svenska Cupen. Var framme i Sthlm runt 12 skulle jag tro första matchern mot hemmalaget Täby startade 13:30.  Vi förlorade med 5-2 men kunde ha blivit 4-3 istället. Jag och Emma förlorade våran dubbel med 23-21 i tredje set efter att ha haft 3 matchbollar=/ de äär synd men sånt som händer. I mixed hade jag och Erik inte en chans har typ aldrig spelat med Erik förut heller.

Andra matchen mot Torp förlorade vi också fast med 4-3. Tobbe som bara är första års u15 och vi spelade i u17 gjorde de väldigt bra måste jag säga genom att vinna sin andra singel. Jag och Emma vann dubbeln och Emma vann singeln. Men återigen föll Herrdubbeln, Sams singel, Eriks singel och mixeden. Den här gången i mixeden sa Mårten (lagledaren) att jag,vi skulle tänka, vi skulle spela så jag skulle få alla bollar på mig för att för Erik gick de inge bra. Men va fan! Hur lätt är de och tänka i mixed de har jag fan aldrig gjort, Niklas brukar få sköta den delen!

Efter att ha förlorat dessa två matcher så var det alltså föridspelat eftersom sista matchen var wo, vi slutade på en 7:e plats (näst sist) och kom hem runt 2 på natten mot söndag

Söndag
Klockan 7 på söndagen klev jag upp för att åka till sporthallen och se vår klubbs stora stjärna Sartono "Kiki" Ekopranto spela semi final i Herrsingel Elit. Men de gick inge vidare för han men han gjorde en väldigt bra match en tre settare! Ca klockan 3 lämnade jag sporthallen för att åka hem och sova lite middag! Så hela denna dag har jag spenderat i Sporthallen vilket var väldigt kul tycker jag =)


Hej så länge


Badminton

Saturday Night

Jaa ikväll så har jag varit med mina kära vänner, Simone och Elin =) Det var mycket längesedan vi var alla tre med varandra så de var väldigt trevligt tycker jag! Något som måste göras om!

Jag och Simone började kvällen med en låååång väntan på Elin. Enligt Elin skulle hon komma klockan 17 men kom cirka 19:30, jag har nu kommit fram till att hon är en av mina segaste vänner! Men under våran långa väntan så bestämde vi oss för att äta lite och beställde en STOR el fuego från Bite Line vilket var mkt gott ;D

När Elin kom, kom hon också med Josef (fd klassvän), Sebbe (vän till Josef) och Tobbe (kompis sen jag lärde mig gå) vilket var roligt fast de bara varande några minuter!

Vi hade planerat utgång men efter allt fixande med hår och smink så insåg vi att vi var för trötta och började baka kladdkaka istället =) fast de var  inte riktig kladdkaka för vi bytte ut några ingredienser mot andra för vi hade inte allt men den blev god ändå :D Sedan avslutade kvällen med lite prat och sånt! Fast dom satt ju och diskuterade deras förhållanden lite grann där och på den kanten kände jag mig lite ensam men de var väll  roligt ändå :D

Jaa, de var sammanfattning på min kväll de BYE FOR NOW! ;D


GammalGammal

Fifth conversation this year

veronica. säger:
hallå 
Tipton - surfers paradise säger:
haha.. lennart
Tipton - surfers paradise säger:
tja
Tipton - surfers paradise säger:
tim halsar
Tipton - surfers paradise säger:
sitter utanfor en krog i surfers nu
veronica. säger:
haha jaa han är ju bäst! 
veronica. säger:
näe? coolt =)
Tipton - surfers paradise säger:
nar var det dar da?
veronica. säger:
när vi va i borga 
Tipton - surfers paradise säger:
hehe... hade tyskan kul da?
veronica. säger:
jag vet inte   hon är ju så jävla negativ   typ när vi va på den dära puben tex.. då satt hon och hängde med läpparna fast hon sa att de var kul! Och hon delade öl med mig och allt! jag hade ju skitkul   och lennart försökte byta bort mig mot massa renar och bilar men de va ingen som ville byta henne mot nått! men hon ser ju så otrevlig ut   men hon sa att hon hade kul iaf!
Tipton - surfers paradise säger:
tim her kan  du seja till din bror att par los lite i kvell det er 3 snygga brudar somer  eftter han \!! men han vill sitta her ocyh chatta med dej i stellet. och jag hitta inte hem
veronica. säger:
haha   de är ju bra att han vill prata med mig ju   men han kommer nog snart igång ska du se   om dom är snygga så tar de nog inte så lång tid
Tipton - surfers paradise säger:
aja.. ska dra nu! hores!
Tipton - surfers paradise säger:
bye
veronica. säger:
okej ;P Puss hej! ta de lugnt ikväll då  ;) <3 

BorgaFjäll

Jag har ju inte berättat för er om min tripp till borga vilket jag måste göra :D!

Arrival, thursday evening

Nu ska jag börja från början! De började med en lång 4 h biltur med mina två småa kusinbarn! Trodde de skule bli jobbigt men dom höll sig faktiskt rätt lugn =) När vi kom fram till borga så va de kallt! MYCKET kallt! Närmare 30 bestämt!

Några 10 tals minuter senare kom min kära mamma, pappa, tysken (våran utbytesstudent)
 och morbror. Trodde de skulle bli en rätt lugn kväll men de visade sig att Lennarts (morbors) frus syster och hennes man var där och dom satte igång med deras lilla roliga medans jag gick och la mig efter en lång och tröttsam bilresa!

Friday
Morgonen därpå, fredag morgon, vaknade vi med -27 grader och pappa sa att de inte skulle gå att åka skoter. Men de trodde jag inte på för jag skulle köra skoter om de så var -50!
Så efter frukost så tog vi bilen med skotrarna på släp och åkte för att tanka skotrarna. När vi kom tillbaka till stugorna hade de plötsligt blivit lite varmare och vi började lasta av skotrarna. Men de var fortfarande lite för kallt för skoter eftersom kyleffetken är nästan dubbelt så stor när man kör skoter!
Vi tog då med oss skidor och i mitt fall brädan till backen för att åka lite nedför istället vilket var mycket roligt!


Efter några timmar i backen var vi återigen vid stugorna och då var de äntligen dags för skoter!!  De var askul, speciellt eftersom jag aldrig kört där förut så de fanns mycket nytt att upptäcka ;D

På kvällen var de dags för middag som vi åt i resturangen vid stugorna! De var också mycket kul med tanke på att Roger (Min kusin sambo) fyllde 40 så de vart lite sång och prat.

När vi ätit klart var de dags för baren där nedanför resturangen vilket var kanske höjdpunkten på hela resan! Min morbror kanske är den bästa morbrorn man kan ha ;P han köpte öl och var jätte rolig hela kvällen de enda som kändes lite konstigt var kanske att han försökte byta bort mig till en massa skoterpojkar för en massa renar och bilar!

Saturday
Lördagen finns de väll inte så ycket att säga om! såg ut ungefär som fredagen fast lite varare och längre skotertur, SKITKUL!! :D:D

Sunday
Söndag var de tyvärr dags för hemresa =/ inte så roligt men jag är snart tillbaka tillparadiset ;) :D








Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!Borga!
Borga!

Borga

Snart nu, ja vilken sekund som hällst! Dom kommer snart nu jennifer, nathalie, katarina och roger jag ska åka i deras bil =) VI ska åka till borga jag, m in familj, min morbror och min kusins familj ska bli så otroligt kul! väntat på de här jätte länge! NU KOMMER DOM!

Hair cut

historia
Jag klippte mig idag btw :| Jag kan ju inte säga att de såg så speciellt bra ut förut. Jag skulle aldrig ha färgat de från första början! De började med att jag köpte färg fär jag skulle göra lite slinger men inte då, då kommer jag på den idiotiska idén att jag färgar hela håret med den färgen istället! Så simpan och elin satte igång och när de är klart så såg jag ut som en kyckling =) Men jag gick till frisören och dom lyckades få till de ganska så bra med lite koppar färg och grejer i håret. Men nu återigen så började håret växa och utväxkten såg förjävlig ut rent ut sagt!

Idag
Så idag gick jag till min tränare som också är hårfrisörska. Jag ville ju göra något nytt så jag började med  att välja en bild hur jag ville klippa mig och carro, som hon nu heter, envisades med att klippa lugg nu när jag precis hade sprat ut den och altt men visst tänkte väll jag de blir väll bra ;D  så jag gav carro fria händer.

Nu
Så sammanfattnigsvis om jag ska beskriva mitt hår hur de ser ut nu är de uppklippt. Som längst går de till axlarna och som kortast till ögonbrynen. Sedan har jag ju införskaffat mig en lugg också som är lite längre än ögonbrynen. På allt de så har mitt hår blivit mkt mkt ljusare med två ljus lila/röda slinger. Ser kanske inte helt tokigt ut ändå hå¨ller på att vänja mig ljust nu =)

fourth conversation this year

veronica. säger:
heej =)
Tipton - Australien säger:
tjena
Tipton - Australien säger:
är du vaken så här sent du
veronica. säger:
jaa   jag har lyckats vända på dygnen och sover middag på dagarn så kan inte somna på kvällarna ;P och sen så hjälper de ju inte så mkt att jag har en bärbar dator så jag kan ligga i sängen  
veronica. säger:
men vet du!! jag klippte mig idag!!
Tipton - Australien säger:
jasså, blev det bra då?
veronica. säger:
jag ser ut som en tv ruta   med jätte mkt ljusare kortare uppklippt hår och två ljuslila slinger  
veronica. säger:
haha ser lite tokigt ut   men dom säger att de blev bra förutom mamma hon tyckte inte om att de va så uppklippt  
Tipton - Australien säger:
hehe, låter nice iaf
Tipton - Australien säger:
hörde att ni ska till borga till helgen
veronica. säger:
jaa.. vi ska åka till borga och kära skoter! ska bli så jäävlust kul!
veronica. säger:
ska inte ni göra nått speciellt då?
Tipton - Australien säger:
du och tyskan_
Tipton - Australien säger:
vi kommer ju inte härifrån där vi är nu pga översvämningar på vägen
Tipton - Australien säger:
och ekonomin börjar tryta lite
Tipton - Australien säger:
gick dåligt på pokern igår
veronica. säger:
men tyst med dig!   jag trodde även att hon skulle bli glad när hon fick veta att vi skulle åka ut och göra nått! men hon verkade ite minsta lilla entusiastisk!
veronica. säger:
internet dampa
veronica. säger:
översämningar!? ni får väll flyga !
veronica. säger:
hur dåligt gick de då? spelade du bort mkt eller? 
veronica. säger:
men tyst med dig!   jag trodde även att hon skulle bli glad när hon fick veta att vi skulle åka ut och göra nått! men hon verkade ite minsta lilla entusiastisk!
veronica. säger:
internet dampa
veronica. säger:
översämningar!? ni får väll flyga !
veronica. säger:
hur dåligt gick de då? spelade du bort mkt eller? 
Tipton - Australien säger:
mjao... 8.000kr
Tipton - Australien säger:
hehe.. vi kan inte flyga dit vi ska
Tipton - Australien säger:

fast vi funderar på att flyga om det inte blir bättre
Tipton - Australien säger:
regnar konstant
veronica. säger:
oj! du måste se till och spela tbx dom pengarna ju!
veronica. säger:
jaa jag skulel redan flyget jag om jag var ni
veronica. säger:
fast de är klart de kostar väll lite pengar och flyga också  
Tipton - Australien säger:
ligger ändå mycket plus så
Tipton - Australien säger:
typ 80.000kr plus
veronica. säger:
shiiet.. du måste ju dela med dig med tim!
veronica. säger:
 :P
Tipton - Australien säger:
han har lånat 15.000kr
Tipton - Australien säger:
men jag har handlat mkt och det har gått jävligt mkt pengar
Tipton - Australien säger:
hur gjorde du med usa-resan då?
veronica. säger:
aj då =/
Tipton - Australien säger:
fast jag har ju lite kvar.. tim är tok-pank och skyldig mig 15k
veronica. säger:
ska ringa imorn fick inte tag på dom idag ;P ska säga att jag tackar ja till platsen
veronica. säger:
stackars tim ! 
Tipton - Australien säger:
vad skrev du?
Tipton - Australien säger:
råkade stänga fönstret
veronica. säger:
veronica. säger:

ska ringa imorn fick inte tag på dom idag ;P ska säga att jag tackar ja till platsen
veronica. säger:
fast pappa tycker de är en dålig ide =/
Tipton - Australien säger:
att du ska dra_
Tipton - Australien säger:
?
veronica. säger:
aaa ;P
Tipton - Australien säger:
hehe, det är ju billigt i USA nu
veronica. säger:
men tyckte inte du att de va jobbigt och missa typ balen i trean och alla avslutningsfestena man har då?
veronica. säger:
pappa han säger att jag kommer ångra  mig typ eller han säger väll inte de men han antyder till de
veronica. säger:
och att du missade jätte mycket
Tipton - Australien säger:
hehe.. ja du, jag vet inte jag
Tipton - Australien säger:
ser det inte som att man missar nåt, du har ju allt det där i USA och mycket bättre
Tipton - Australien säger:
aja, nu ska tim sitta lite
veronica. säger:
jaa och då säger mamma att man får välja mellan nöjena och erfarenheten och då tycker jaga de låter bättre med erfarenheten... men tänk så kommer du precis hem så ska jag åka!
veronica. säger:
okej ;P
veronica. säger:
häsla tim btw!
veronica. säger:
hoppas ni lyckas ta er därifrån också!
Tipton - Australien sa:
japps! hörs hörs!
Tipton - Australien sa:
han hälsar tebax
veronica. sa:
jaa  vi  gör väll de =)
veronica. sa:
later <3


 Jahapp.. även att mammsen och pappsen ringde till han i söndags men sa dom nått till mig!? NÄE.. hmpf vilka föräldrar, dom vet ju att jag ha velat prata med han men nej inte då jag får nöja mig med msn jag!

Nindë Eámanë Anwamanë

Lle naa vanima Aerandir Telemnar! Ro lotesse gorgamin amin? Amin harmuva uuma malia! Amin harmuva dina =/

Third conversation this year

Tipton - Australien säger:
tja
veronica. säger:
hallå 
Tipton - Australien säger:
hur går det där hemma_
Tipton - Australien säger:
?
veronica. säger:
joo de rullar väll på som vanligt 
veronica. säger:
hur går de där nere då?
Tipton - Australien säger:
kanon, du har väl läst resedagboken och sett bilder_
Tipton - Australien säger:
tim hälsar
veronica. säger:
jaa svin coolt ju!
veronica. säger:
men va inte hajen farlig 
veronica. säger:
hälsa tbx =)
Tipton - Australien säger:
nej, inste så värst
veronica. säger:
inte så värst.. haha!
veronica. säger:
ha ni sökt nått jobb då? 
Tipton - Australien säger:
hehe.. nepp
Tipton - Australien säger:
men vi ska nog börja jobba på måndag, på en bananfarm
Tipton - Australien säger:
sandra och mia jobbar där nu och säger att det suger fatalt
veronica. säger:
haha   men känar man nå pengar på sånt?
Tipton - Australien säger:
jorå, går att skrapa ihop hyggligt
veronica. säger:
de kan ju inte vara många ören man känar iaf!
Tipton - Australien säger:
sedan är jag ju inte helt pank
veronica. säger:
haha ;P
veronica. säger:
tim då?
Tipton - Australien säger:
så det ska nog gå bra
Tipton - Australien säger:
hehe. tjänar väl iaf 85kr i timmen
Tipton - Australien säger:
plockpank säger han
veronica. säger:
de är ju ganska bra!
veronica. säger:
aj då   inte så bra
Tipton - Australien säger:
vi ska ju bli rika på bananplockning nu
veronica. säger:
good luck 
Tipton - Australien säger:
hehe.. jag har iaf spelat in 14.500kr på två dagar nu på pokern
Tipton - Australien säger:
men idag handlade jag dyyyyyra kläder
Tipton - Australien säger:
fast till bra pris med tanke på vad det var
Tipton - Australien säger:
tim säger att jag ska hälsa att det är det snyggaste han någonsin sett
veronica. säger:
men sluta handla en masa dyra kläder de blir ju bara en massa packning när du ska hem! 
veronica. säger:
är kläderna de snyggaste han sett?
veronica. säger:
vad var de för nått du köpte då?
Tipton - Australien säger:
japp
Tipton - Australien säger:
jeans - hugo boss sedan ett par skor och skjorta av en designer som heter Ted Baker
Tipton - Australien säger:
han som designade kläderna för lagen i fotbolls VM sedan även topspelarna i poker
veronica. säger:
jaa klart jag vet vem ted baker är ;P
veronica. säger:
hur mkt kostade inte de då? 
Tipton - Australien säger:
det var halva priset så jag fick allt för 2300kr
Tipton - Australien säger:
men det var grymt schysst
Tipton - Australien säger:
riktigt stekigt så nu är jag kingen på stureplan i sthlm när jag kommer hem
veronica. säger:
de va ju inte så farligt
veronica. säger:
HAHAHA
veronica. säger:
även stekigt ;P
Tipton - Australien säger:
köpte ett par till surfshorts så nu har jag typ köpt 10 par här tror jag haha
Tipton - Australien säger:
har inte sagt nåt till papsen ännu men det kommer en stor hockey trunk hem om nån månad..
veronica. säger:
men 10 badbyxer är väll lite onödigt !!
veronica. säger:
haha hoppas de ligger nått till mig i den då



Sedan loggade han bara ut utan vidare sådär =/

Bror Bror