One, two, three

Då drog man en riktig utgång igår vilket var ett bra tag sedan nu, och det var inte alls roligt! Lite folk och typ jaa bara tråkigt helt enkelt!

Tyckte min pappa var rolig då han skrev till min bror för ett tag sedan med, han klagar ju så mycket på att jag och ante sitter så mycket vid datorn! 

Kenneth säger:
damhockeylaget i os har fått dataförbud (blogg,tjat, m.m) för att de blir så tomma i huvudet och inte kan spela
Tipton säger:
haha
är väl snarare för att de vill att de ska fokosura på hockeyn
sedan, chat heter det och inte tjat
tjat är vad du sysslar med, chat är vad jag sysslar med


Älskar min far <3


Mazar-e-sharif

Som de flesta lär hahört nu är det ganska oroligt i Mazar-e-sharif. Det är där, i mazar-e-sharif som min vän farmerfred är staionerad, kändes ju inte så roligt när man hörde att det var så rörigt där. Iaf så bekräftade han oroligheten i staden och tyckte inte att det var någon dans på rosor där direkt. Han berättade också att de hade åkt till olycksplatsen så fort det hade hänt, kan inte varit roligt att se och uppleva direkt! Iaf så tvingade jag han att visa livstecken varje gång de är hemma på campen så man vet att han är okej... 


Tackar iaf så hemskt mycket för det livstecken som farmerfred visat mig ikväll. Tack tack!
"Nä inte rädd inte, det går ju inte, jag är här för att göra tallibanerna rädda" HMPF


Back on track

Nu är det dags att återuppta gammalt bloggande om min intressanta vardag kände jag :) Kollade igen typ alla gamla inlägg och insåg att det var hela 3 år sedan jag startade min sjukt underbara blogg, och jag kan ju inte sluta har man en gång börjat så går det inte att sluta!


Vad gör jag nuförtiden? Pluggar komvux, denna termin är det Fysik B och matte D som gäller
För att? Var inne på att plugga ingenjör ett tag men nu har jag kanske ändrat mig så nu är det bara för att det kan vara bra att ha ämnen
Annars då? Börja om från början, börja om på nytt! Spelar badminton fortfarande
Jasså Badminton du håller i än alltså? Japp, du vet det är bra träning så tycker jag faktiskt att det är rätt roligt med. Är ju en turnering med 5 tävlingar också. NSP (Norrlands stora pris) har inte varit så intresserad av det men kollade resultaten för någon dag sedan och såg att jag låg rätt bra till så funderar på att lägga ner lite energi på de och försöka. Vore ju ett bra bidrag till min planerade USA resa!
USA, varför ska du dit igen? Jag har ju fortfarande mycket vänner där jag skulle vilja se igen. En kompis ska få barn 15 juni med  så skulle vilja träffa henne och victoria som hennes dotter ska få heta. Sedan så bara för att det är slut mellan mig och Ben betyder ju inte det att vi inte pratar längre, hans familj vart min andra familj och saknar dem enormt mycket. Hoppas nog på att få  lite bidrag till resan i present med.
Present, vadå för present? Men jag fyller ju 20 om 38 dagar
Jaha vad roligt är det något mer du önskar dig? En tatuering, vill skriva No sacrifice, no victory under min stjärna på foten
Nu hinner vi inte med mer när får vi höra mer från dig? Imorn kanske, vi får se