Bored

Jag hade tydligen blivit utmanad av Jennie, och eftersom jag får åtskilliga klagomål om min dåliga update så gör jag en sån här lista! Hinner inte uppdatera någon now a days, uppdaterar om helgen imorn (A) men jag vill inte sova för måste plugga så tänkte att jag kanske blir pigg om jag måste göra den här jävla grejen, för då måste jag ju tänka på nått annat än internationell ekonomi! Vet vet kanske hjälper!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina anteckningar. Utmana dina vänner. Radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!
1. Vad heter du?: Veronica
2. Ett ord på fyra bokstäver: vått
3. Flicknamn: Viktoria
4. Pojknamn: Viktor
5. Yrke: VD
6. Färg: violett
7. Klädesplagg: vantar
8. Mat: vaniljglass
9. Sak i badrummet: vaselin
10. Plats/stad: Vancouver
11. En orsak att vara sen: vattenläcka
12. Något man skriker: VAFAN!
13. Film: Valkyrie
14. Något man dricker: vodka
15. Band: volbeat
16. Djur: varg
17. Gatunamn: vasagatan
18. Bil: volvo
19. Sång: viva la vida
20. Aktivitet med mer än en deltagare: vem där?

Right round

Fick nyss höra av pappsen att dom tredje seedat mig och midell i mixed inför sundsvall open, fan jag ville ju inte vara på överdelen så sjukt jävla less nu! dessutom så kan dom ju inte ha seedat mig och han före malin och spanarn, malin och spanarn har ju spelat mycket med varann och gjort resultat! hmpf blev sjukt opepp nu iaf!

Hade iaf naturkunskap och spanska prov idag som gick bra :) men ändå, jävla cp-seedning!!!!!! gaah

weekend in Falun

hela helgen spenderades i Falun. Åkte fredag eftermiddag och kom hem söndag kväll. Var inte så illa faktiskt var sjukt opepp när man satt på bussen påväg dit men efter lördagens spel så kändes det itne så farligt. Värst var när jag låg i sängen söndag morgon och klockan ringde kvart i 8. Försökte sätta mig upp men hade sån sjuk träningsverk att det var näst intill omöjligt. Tillslut tog jag mig upp ooch jag och emma gick och käkade frukost. Det sjuka var att jag väldigt sällan får träningsverk när jag tävlar :S och nu var jag i semi i både singel och mixed :O. Jag menar singel, jag hatar singel :P. Eftersom det snöade lika mycket i falun som här hemma så var det bara att plumsa till hallen i djupsnö kvart i 9 på morgonen i klackskor (fråga mig inte varför jag bara tog med mig klackskor). Min match gick klockan 10 men ganska skönt och vara där i god tid. Värmde upp gjorde jag med, och riktigt bra för ovanlighetens skull! Kändes sjukt bra i singeln spelade skitbra om jag får säga min mening. Mixeden med Björn var ännu bättre, var så sjukt skönt och få vinna över den där nöjda fyrisfjädern killen! Efter att jag spelat mixed semin hade jag 10 minuter på mig till singel finalen. Coach Roger sa till mgi och hoppa in i duschen lite snabbt, och det var faktiskt sjukt skönt att få skölja av sig. Han inte värma upp, trodde jag var uppvärm, kanske var därför jag förlorade? men men spelade bra singel i helgen för att vara mig ändå så gjorde inte så mycket men kalrt man blir besviken.
Mixed finalen vann vi iaf :D. Jensa (som jag har haft som tränare på sommarläger i stockholm) gav mig jätte mycket beröm vilket var roligt :) han sa att det inte gick och komma förbi mig haha :D han trodde att hans spelare skulle kunna slå förbi mig men jag var som en väg och dödade allt tyckte han ;)

Sedan måste jag ju ge mitt kusinbarn Jennifer beröm med som verkligen lyssnade på min coachning och hon spelade riktigt bra hon med i helgen :)

Så såg min helg ut nu är det träning på schemat om 20 minuter


Thank you postcard (:

Kom hem på lunchen för att invänta sopgubben eftersom pappa var i stockholm och mamma inte kunde fick jag ställa upp. Till min stora förväntning och lycka hade jag fått ett vykort av mina kära vänner Frida och Zara som befinner sig på resande fot och just nu befinner sig Australien. Blev hur glad som helst, och efter en väldigt jobbig  och tung kväll igår fick det mig verkligen på fötter igen.
Jag pratade nämnligen med Ben igår som berättade något som gjorde mig väldigt besviken för jag trodde inte han var den som gjorde sånt men jag ska egentligen inte ta det så hårt men det var bara det att var rädd att berätta det för mig för att han trodde jag skulle bli arg, vart väl inte arg mest besviken på vad han gjort och över att han inte kan lite på mig och berätta saker. Men men, life goes on och jag ska inte bry mig heller men det är ju svårt när man har varit varandra så nära under så lång tid.

Vykortet tackkar jag iaf för och nu vet jag att jag inte ska gå och grubbla över gammalt! :)

haha jag och frida i åre i ettan på gymnasiet kommer inte ihåg vilket år det var men långesedan var det iaf!

Home

Kom precis hem från morgonträningen, var sjukt jobbigt och kliva upp imorse! Har varit lite off på skolan dom senaste två dagarna men nu blir det nya tag igen =) Klippte och färgade håret igår med, lite mörkare än vanligt ;) men typ samma klippte bara bort det skabbiga, ska ju försöka spara ut håret nu till studenten och allt! Och nästa vecka är det FeC prov och spanska prov! Inte allt för peppad inför veckorna innan sportlovet men fan så kul sportlovet ska bli, då blir det all in i Borga kan jag lova..


Sedan Elin, nu får du ta  och komma hem tycker jag :) Saknar att vara med dig 24/7 som förr i tiden!

Back again and never been feeling better!

På tiden att jag tar upp bloggeriet igen så nu blir det en ny blogg, en ny veronica och en ny bloggdesgin (som karro ska hjälpa mig med för övrigt)!

So be ready for big things to happen!

En ny början på en ny gladare veronica helt enkelt!

Låten som ger mig en kick varje morgon, en del av mina nya morgon rutin som har hållt i sig ett tag nu.